FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda obuwie Rzygam Matrixem (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda obuwie Rzygam Matrixem
lindberg (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda obuwie Rzygam Matrixem  
Jak bedzie duzo I Lovju Trinty oraz wyroczni, ktora jest mala papuzka w rozowej klatce albo zakompleksiona mucha i przez 6 minut bedzie pitolila bzdury o mesjaszu to nie bedzie to na plus a ja tam sobie popatrze na Monice Bellucci )) i to bedzie na plus pozdr, lindberg

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Zillameth (Go¶æ)
Data urodzin:
mam podzielna uwage. i przerwy na reklame sa dlugie. A więc to tak, jestem wypełniaczem przerwy reklamowej... :-P Pozdr.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
anek (Go¶æ)
Data urodzin:
mam podzielna uwage. i przerwy na reklame sa dlugie. A więc to tak, jestem wypełniaczem przerwy reklamowej... :-P och, a ty znow swoje. sadzisz, ze do wypelniacza przerwy reklamowej adresowalabym slowa czterosylabowe i dluzsze? xx.

Zillameth (Go¶æ)
Data urodzin:
A więc to tak, jestem wypełniaczem przerwy reklamowej... :-P och, a ty znow swoje. sadzisz, ze do wypelniacza przerwy reklamowej adresowalabym slowa czterosylabowe i dluzsze? Wiesz, ja nawet trollom odpowiadam zdaniami wieloktrotnie złożonymi, więc nie rozumiem, dlaczego inni mieliby robić inaczej. Pozdr.

Artur Jachacy (Go¶æ)
Data urodzin:
to juz wole czarnuchi, jak na OST do TFaTF (i do polowy filmow z Jetem Li).    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ta zniewaga krwi wymaga! Sugerujesz, że Jet Li zagrał w 2 filmach albo coś koło tego?

GRSM (Go¶æ)
Data urodzin:
S P O I L E R S P O I L E R S P O I L E R S P O I L ER dla niektorych puchatek to lektura zycia ale tak, to bylo niedopasowane. wzniosla scena na tarasie czy gdzie tam tez mnie zgniewala, bo ja myslalam, ze jak kogos pakuja w ten smieszny futeral, to juz na dobre, a tu taki kfiatek. tom kruz widac musial wyjsc na bohatera. krzywonogiego, ale zawsze. IMO ten film powinienbył skończyć się w momencie jak go puszkują lub kilka chwil póxniej ale z innym zakończeniem

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team