FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda suknie Bylo: przesylka od lamy (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda suknie Bylo: przesylka od lamy
Johnson I (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda suknie Bylo: przesylka od lamy  
Ja Cie nie podpuszczam, ale...... to wielce prawdopodobne. Wlasnie, ze podpuszczasz. A wiesz jak jest : Laska panska na pstrym koniu jezdzi (tylko prosze bez skojarzen na temat tego co na tym koniu jezdzi )))). Pozdrowienia H.M. Johnson I Brodaty

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Johnson I (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy glowa Johnsona zrekompensuje Ci strate tych paru kropelek ? No nie harbio de Wampir... Ja juz dekret mialem podpisac coby Cie mianowac nadwornym Wampirem, a ty na glowe moja czychasz i jakies lampiony z niej chcesz robic !!!! Kajaj sie szybko i o laske blagaj a moze w niepamiec ten przykry incydent puszcze. Na stanowisko krolewskiego Wampira jednakoz nie masz juz co liczyc. :-P A gdybys zainteresowanie jednak wykazal coby jednym z pacholkow moich zostac to oswiadczam niniejszym, ze wakat blazna sie ostal )))) Pozdrowienia (Mimo wszystko) H.M. Johnson I Brodaty PS. Gdybys jednak dalej na glowe ma czychal to : Close your eyes, so that you can't see....      he, he....

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Darek (Go¶æ)
Data urodzin:
Mirucza srogo karze... | Myslisz, ze za bardzo zahulalo sie krolowi? | I ucieli mu??? )))))))))))))))))))))))))))))))) | Ale mam nadzieje, ze chociaz ruda brode zostawili.... ;o) | A jak go zgilotynowali za naduzycia gospodarcze? | To bedzie głowa! ;o) Idziemy na ryby ))) | Przymusowym czytaniem i odpisywaniem na posty wszystkich plonkow....;o) Kara jest surowa ale sluszna ))) Ciekawe jak sie bedzie tlumaczyl ?

Darek (Go¶æ)
Data urodzin:
Mirucza podejrzewa... | Juz wiem nawet, kto. :o) )))) | Na pelnych obrotach. | A moze jakas resocjalizacja? A jak nie dadza sie, to jakies | gryzionko....;o) Resocjalizacja, no zobaczymy za tydzien zdejme filterek i poczytam. Gryzionko, to jest pomysl )))))))) | Myslisz? Nie wyglada...... Ooooooooooooooo ! | Albo jakiejs akupunktury potrzebuje..... Albo chce, zebys mu jakas | dziewczyne uniesmiertelnil! ;o) A potem jego ? Takie zlecone gryzie juz nawet przyjemnosci nie przynosi. Kiedys to byly czasy wampir gryzl co chcial a teraz.... Jeszcze mi umowe-zlecenie wystawi )))) | No nie mow. Tacy egoisci pewnie nie sa. Przeciez nawet czestowac | chcieli... Eeeee, jedna mafia, potem powiedza ze im nie wyszly ((((( | Jedna wielka mafia! | Juz nikomu na tej grupie ufac nie mozna! Zadnej solidarnosci! Wlasnie. Wszedzie zdrada ! | A jak im sie komputery potopily? Co wszystkim ?

Darek (Go¶æ)
Data urodzin:
Mirucza o wedkarstwie... | Od czasu, jak sie dowiedzialam, ze sie je najlepiej lowi na topielcow! | Fu! Eee, bajki ci ktos opowiada

Darek (Go¶æ)
Data urodzin:
Mirucza o posilkach... | Wie-dzia-lam.... ))))))) | Pierwsza ofiara, to byl Wojtek. Teraz popatrzymy na tego 'm', a potem na | radosny duet..... Nie boj sie! Bedzie obiad! Hmm, jak Ci to powiedziec...tak...m powiadasz.......tego.....nooooo.....wez sie za rodosny duet

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team