FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
modne ciuchy Duzo starsze dzieci - O(n)T (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne ciuchy Duzo starsze dzieci - O(n)T
modne ciuchy Duzo starsze dzieci - O(n)T  
..::*Kameljanda*::.. <kamelja...@gozeta.pl.invalid napisał w wiadomości dzieci mają poduszczeki Znaczy poduszeczki miało być Okulary na nos!

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
A Miłoszek się dziś skarżył, że u nich to już się nie śpi, a on jest stworzony do spania)))))) Tak jak cała rodzinka))) Ja uwielbiałam leżakowanie w przedszkolu A moje skarby to ranne ptaszki, znaczy poranne tyle że Młoda zachemiona to i popołudniowa drzemka obowiązkowa być musi.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Tashunko (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
Wiosnę już czuć było w powietrzu, gdy *Nieradek* napisał(a) : :: Kawa, moze Tashunko miewa czasem to samo co ja, bo mnie zdarza sie :: czasem powiedziec do meza, zeby skrecal w prawo, ale mysle o lewo Ze wstydziorem potwierdzam

Tashunko (Go¶æ)
Data urodzin:
Wiosnę już czuć było w powietrzu, gdy *Clio* napisał(a) : :: Chyba dopisalas sie do moich wspomnienio-refleksji, jak to dawniej :: bywalo...i jak niestety jest dzis)) Masz rację

Pamiętam, że dochodziły nas słuchy, że co poniektórzy zaszywają je bezpośrednio na nogach, lub zakładają mokre i czekają aż na nich wyschną opinając się na nogach niemiłosiernie. Najlepsze, że nikt w takich spodniach nie wyglądał dobrze, a wszystkim się podobało. Wtedy myśleliśmy, że dzwony to obciach i nabijaliśmy się z ludzi, którzy nosili takie przedpotopowe ciuchy. A teraz ) Do dziś nie cierpię dzwonów... )) Nosiłam takie bojówkowate opinające dżinsy, albo takie z falbaneczka u dołu i bluzę kangurkę - bodajże w liceum. Opływałam wtedy w modne ciuchy, bo rodzina z Francji i z USA  słała nam paczki, ze względu na stan wojenny, wieczny kryzys i klęskę urodzaju.

kawa (Go¶æ)
Data urodzin:
:: Kawa, moze Tashunko miewa czasem to samo co ja, bo mnie zdarza sie :: czasem powiedziec do meza, zeby skrecal w prawo, ale mysle o lewo Ze wstydziorem potwierdzam No właśnie podejrzewałam, ze pomyliło się jej z ruchem lewostronnym i automatycznie wyszło, ze i kierownica powinna wtedy być z lewej strony Już teraz wszystko rozumiem kawa

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team