FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
mrowka moda Jedzenie banana (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: mrowka moda Jedzenie banana
DL (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
mrowka moda Jedzenie banana  
Bo niektorym osobom kojarzy sie to ..hm ..jakby tu powiedziec... z miloscia francuzka). Z lizakiem ? Hmmm...a to dopiero... ))) Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
DL (Go¶æ)
Data urodzin:
(Wskazówka: co jest do czego i jakie pełni funkcje.) I jedno i drugie, to narząd, przyrząd? Blisko, ale chodzi o funkcję. Natura obdarzyła kobiety piersiami nie dla męskiej rozrywki lecz do karmienia potomstwa. Męski narząd ma dwie funkcje, każdy wie jakie. Jedno uchodzi robić publicznie, drugie nie. Ale to nie na temat (NTG) więc proponuję koniec dyskusji (EOT) Pozdrawiam

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
DL (Go¶æ)
Data urodzin:
*************** DL napisał(a) w wiadomości: <9pl8va$rb...@news.onet.pl... Jednak plonk jest zwyrodnieniem postowania. Jest publicznym wyrażeniem swojej impotencji umysłowej i braku argumentów. *************** Jak na tak radykalne poglądy dotyczące plonka trochę zanadto ostatnio szafujesz tymi ostrzeżeniami. Zmieniłem poglądy i czytnik. Mogłem ? Mogłem. Myślę, że argumenty tamtej dyskusji przekonały mnie. Jak widzisz, mogę się zmienić, to zaleta. Pozdrawiam

Kamila Perczak (Go¶æ)
Data urodzin:
A nie razi Cie biust Pameli A. oraz innych jej pokroju panienek na okladkach czasopism w kioskach? A nie razi Cie mini po spojenie lonowe u 16 letnich podlotkow? A ie rzi Cie wylizywanie wzajemne sobie migdalkow w miejscach publicznych przez mlodziez? A najbardziej mnie razi wkładanie w moje usta słów, których nie wypowiedziałam. Nigdzie ani słowem nie wyrażałam opinii o Pamelach, spojeniach łonowych i migdałkach, więc nie masz prawa pisać tego, co powyżej, bo to nieprawda, w dodatku nieprawda stawiająca mnie w złym świetle. Kamila Pe.

Kamila Perczak (Go¶æ)
Data urodzin:
A co zrobic jak sie dziecku zachce siusiu na dworze,tez nie mozna go wysadzic bo bedzie to nieestetyczme? Będzie. W dodatku istnieje zagrożenie, że dziecko raz przywyczajone do wydalania na wolnym powietrzu będzie to robiło już zawsze. Tak jak ci osobnicy, którzy zrobili sobie toaletę z mojej bramy. Kamila Pe.

Kamila Perczak (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik Zonk <z...@infinity.net.pl napisał w wiadomości Kamila Pe. (w zgryźliwym nastroju, bo dziś trzeci krzyżyk stuknął Pięknie dziękuję wszystkim za życzenia. Pozwolicie, że poczestuję Was wirtualną wódeczką? Kamila Pe.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team