FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie balowe tylko ślub cywilny (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie balowe tylko ślub cywilny
Kaczka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie balowe tylko ślub cywilny  
Jak wygląda taka uroczystość zwyczajowo w przypadku braku ślubu kościelnego? Czy wypada zakładać białą długą suknię ślubną do Urzędu Stanu Cywilnego? Czy po takim ślubie odbywa się w ogóle wesele? I kiedy właściwie w takim przypadku przychodzą goście? Ktoś się może orientuje?

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Ktoś się może orientuje?         Zuzanka po cywilnym

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Izza (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
Jak wygląda taka uroczystość zwyczajowo w przypadku braku ślubu kościelnego? Czy wypada zakładać białą długą suknię ślubną do Urzędu Stanu Cywilnego? Czy po takim ślubie odbywa się w ogóle wesele? I kiedy właściwie w takim przypadku przychodzą goście? Ktoś się może orientuje? mnie to niedlugo czeka slub na okreslona pore, goscie sa scisle okresleni, po obraczkowaniu idziemy do restauracji na obiad (max 3-4 godziny), a potem do domu, a przyjezdni na pociag. Co do sukni ja kupilam waniliowa dluga dopasowana sukienke sznurowana z tylu, reszty nie mam jeszcze Wydaje mi sie, ze calkiem biala bylaby nie do konca na miejscu - ale to moje zdanie i tylko moje, widzialam kobietki wychodzace z  cywilnego w slicznych bialych sukniach i nie bylo problemu. Inna sprawa, po co kiecka za takie pieniadze (nowe slubne zaczynaja sie od 1300pln) na 15 minut uroczystosci Iza

Inna sprawa, po co kiecka za takie pieniadze (nowe slubne zaczynaja sie od 1300pln) na 15 minut uroczystosci A czemu akurat za 1300 zł i z salonu? Dowolna średnio zdolna krawcowa uszyje za nieduży pieniądz (a koszt materiału łatwo policzyć. A na ślub cywilny zaiste nie bardzo pasują te bogato opaprane koronkami, kwiatkami i z krynolinami.         Zuzanka

Ktoś się może orientuje?         Zuzanka po cywilnym I Kota po cywilnym.

Ktoś się może orientuje?         Zuzanka po cywilnym I Kota po cywilnym.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team