FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
suknie na studniówk? studniówka (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie na studniówk? studniówka
tomb1 (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
suknie na studniówk? studniówka  
Witam! Idę niedługo na studniówkę z dziewczyną, którą wcześniej spotkałem się tylko raz. Nie mam w tej materii prawie żadnej praktyki, więc chciałem się Was spytać o kilka rzeczy dot. tego jak mam się zachować (dlatego niektóre pytania mogą wydać się Wam obeznanym trywialne bądź też śmieszne - ale proszę o wyrozumiałość. Zależy mi na tej dziewczynie. - Kiedy już po nią pojadę, to czy warto na początku prawić jakieś komplementy typu - ładnie wyglądasz - czy to nie będzie zbyt staromodne? - Czy kiedy z nią idę powinienem trzymać ją za rękę? - czy i jak przedstawić ją kolegom? - Jak prosi się obecnie dziewczynę do tańca? - Czy mam ją prosić za każdym razem (przez całą zabawę - czy podczas tańca rozmawia się z dziewczyną? - O czym mam z nią mniej więcej rozmawiać ? - Jak mam się zachować, jeśli nie wiem, czy ona pije alkohol, a ja jestem w zasadzie niepijący - czy mam coś brać ze sobą (słyszałem, że na studniówkach niektórzy przynoszą alkohol - ale nie chcę wyjść na durnia) - jak powinno wyglądać pożegnanie po skończonej studniówce? Może macie jeszcze jakieś rady - będę b. wdzięczny Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Miranka (Gość)
Data urodzin:
Idę niedługo na studniówkę z dziewczyną (...) Szepnę ci słówko na ucho: Pomylileś grupę. Pisz na pl.soc.savoir-vivre . Miłej zabawy na studniówce, Anka

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Vesemir (Gość)
Data urodzin:
Może macie jeszcze jakieś rady - będę b. wdzięczny Opłaty prosze wpłacać na moje konto. Rachunek wyślę privem Ves

Marta (Gość)
Data urodzin:
raz. Nie mam w tej materii prawie żadnej praktyki, więc chciałem się Was spytać o kilka rzeczy dot. tego jak mam się zachować (dlatego niektóre pytania mogą wydać się Wam obeznanym trywialne bądź też śmieszne - ale proszę o wyrozumiałość. Zależy mi na tej dziewczynie. - Kiedy już po nią pojadę, to czy warto na początku prawić jakieś komplementy typu - ładnie wyglądasz - czy to nie będzie zbyt staromodne? - Czy kiedy z nią idę powinienem trzymać ją za rękę? Moja dobra i prosta rada BĄDŹ SOBĄ. Nie ćwicz sobie scenariusza jak powinieneś się zachować i co powiedzieć.Bo w kontaktach z ludźmi  dzieją się rzeczy nieprzewidywalne ,dlatego twój scenariusz może szybko runąć.Mów tylko to co chcesz powiedzieć i to co czujesz, a nie to co druga strona chce usłyszeć. życzę udanej zabawy pozdrawiam

Optyk (Gość)
Data urodzin:
niektórzy przynoszą alkohol - ale nie chcę wyjść na durnia) Staaary, a skad ty zes sie urwal? Powiedz mi, gdzie mieszkasz, ja tam chce dzieci wychowywac. __ 0ptyk

Zbirkos (Gość)
Data urodzin:
Może macie jeszcze jakieś rady - będę b. wdzięczny Nie przejmuj sie i sie wyluzuj, po co tyle stresu ? Zbirkos http://zbirkos.prawda.org

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team