FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
torebki Torebki i znajomych kłólika (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: torebki Torebki i znajomych kłólika
Rafał (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
torebki Torebki i znajomych kłólika  
Polazłem do warzywnika. Poprosiłem o cukinię, dostałem, zapłaciłem, do tego torebka - bez uszu. Aa, to mam sobie w kieszeń wsadzić teraz tą cukinię w torebce? No ale nic -może w mięsnymporatują jak kupię u nich co z listy. Idę. Kolejka. Za mną doczłapuje jakaś para. Stają, cos tam mamroczą co kupić. Przede mną babka konczy zakupy, czas na mnie... A nie trzeba tych za mną... Oglądam się... nie wygląda jakby się super znali... I faktycznie on mnie zauważa i sugeruje obsłużenie mnie. Za późno. Ale sprzedawczyni przypomina sobie... Coś tam pomaga drugiej z jakimś pasztetem dla innego klienta i wraca do mnie i tej pary. I znów chce tą parę obsługiwać. Znów on wychodzi z sugestią, żeby jednak mnie... Do baby trafia. Wreszcie. Kupuję więc, po czym dostaję torebkę... Taką, jaką dają w aptece na lekarstwa, 10x10cm. Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO. I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się utylizujących po zużyciu! Pozdrawiam Rafał

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Bungiel (Gość)
Data urodzin:
Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO. I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się utylizujących po zużyciu! To jakaś epidemia chyba.. Ostatnio byłem w piekarni, gdzie 2 bułki i pół razowca zapakowano mi w taką torebeczkę, że zmieściły się na styk. W aptece dają większe Wcześniej były 'normalne'.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jacek Plumpi (Gość)
Data urodzin:
Torebki, torebkami. Idę zwyczjowo kupić jakieś śniadanie. Poproszę 2 bułki i kawałek wędliny. A tu babsko, flejtuch jeb..... te same łapy, którymi przed chwilą liczyła pieniądze, liże w celu rozdzielenia torebek i ich otwarcia, a następnie bierze bułki oraz wędlinę, kroi ją w plasterki i gołymi łapskami pokuje do woreczka. Innym razem poproszę 2 bułki i konserwę rybną, bo mam akurat ochotę na rybki w oleju. Pomijając fakt, że wszystko robi jak poprzednio to pakuje konserwę razem z bułkami do tego samego woreczka. A konserwy jak wiadomo z zewnątrz lubia być dość dobrze zabrudzone, tłuste i oblepione wszystkim co się klei do oleju. Kur... jak ja nienawidzę sprzedawców-flejtuchów. Jacek Plumpi

P.W (Gość)
Data urodzin:
, tłuste i oblepione wszystkim co się klei do oleju. Kur... jak ja nienawidzę sprzedawców-flejtuchów. Jacek Plumpi E tam pikus. Sklep całkiem spory. kolega kupuje kiełbasę. Wychodzi babsko na ok 150 KG żywej wagi. Brudny fartuch w jakim tłuszczy i innym brudzie,. tłuste włosy obleśne ,brudne łapska z żółtymi brudnymi paznokciami . wzięła kiełbasę w rękę i wbijając swój obrzydliwy paznokieć oderwała kawałek dla kolegi. Ja w tym sklepie ani wtedy a nigdy więcej nic kupiłem a jak on to zjadł nie mam pojęcia P.W

misiczka (Gość)
Data urodzin:
Kur... jak ja nienawidzę sprzedawców-flejtuchów. Piętno dla Ciebie, że to tolerujesz, zamiast jej zwrócić uwagę. Jeśli zwrócenie uwagi by nie poskutkowało, zmieniłabym sklep. pozdrawiam, Lesława Jaworowska

Torebki, torebkami. Idę zwyczjowo kupić jakieś śniadanie. Poproszę 2 bułki i kawałek wędliny. A tu babsko, flejtuch jeb..... te same łapy, którymi przed chwilą liczyła pieniądze, liże w celu rozdzielenia torebek i ich otwarcia, a następnie bierze bułki oraz wędlinę, kroi ją w plasterki i gołymi łapskami pokuje do woreczka. Innym razem poproszę 2 bułki i konserwę rybną, bo mam akurat ochotę na rybki w oleju. Pomijając fakt, że wszystko robi jak poprzednio to pakuje konserwę razem z bułkami do tego samego woreczka. A konserwy jak wiadomo z zewnątrz lubia być dość dobrze zabrudzone, tłuste i oblepione wszystkim co się klei do oleju. Kur... jak ja nienawidzę sprzedawców-flejtuchów. Jacek Plumpi W Warsiawie czy na jakim innym siemranym zadupiu tak jest? Bo u mnie we Wrocławiu to cywilizacja, elegancja-Francja. Może przez to, że samoobsługa i supermarket jest standardem...

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team