FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
?lub sukienki ślub. (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ?lub sukienki ślub.
n. (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
?lub sukienki ślub.  
planuje zakup dlugich bialych rekawiczek do slubu z zakrytymi palcami i mam pytanie natury technicznej: kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę? a moze zdjac rekawiczke i dopiero wtedy wsadzic obraczke na paluch? a potem zakryc od razu obraczke rekawiczką?? co za dylemat........ ) n.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Kroofka (Go¶æ)
Data urodzin:
?lub sukienki ślub.  

kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę?
Podobno zdejmuje się rękawiczkę do nałożenai obrączki. Potem pewnie wkłada się ją z powrotem... Tak przypuszczam. Dlatego ja bym wybrała model bez palców. Po co mi tyle ceregieli przed ołtarzem Kroofka

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
?lub sukienki ślub.  
planuje zakup dlugich bialych rekawiczek do slubu z zakrytymi palcami i mam pytanie natury technicznej: kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę? a moze zdjac rekawiczke i dopiero wtedy wsadzic obraczke na paluch? a potem zakryc od razu obraczke rekawiczką?? co za dylemat........ ... zawsze możesz odciąć w rekawiczce jeden palec ;] pzdr D... btw witam wszystkich na grupie

almadka (Go¶æ)
Data urodzin:
?lub sukienki ślub.  
planuje zakup dlugich bialych rekawiczek do slubu z zakrytymi palcami i mam pytanie natury technicznej: kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę? a moze zdjac rekawiczke i dopiero wtedy wsadzic obraczke na paluch? a potem zakryc od razu obraczke rekawiczką?? U mnie wygladalo to tak, na chwile przed przysiega poczynilam nastepujace kroki: 1. wyjelam z buzi gume do zucia i przykleilam do wiazanki od spodu ( zgroza!) 2. odlozylam wiazanke na krzeselko 3. zdjelam rekawiczki, odlozylam na klecznik 4. podeszlam do oltarza w celu zaslubienia faceta, ktory stal obok 5. wrocilam na miejsce jako mezatka 6. podalam rekawiczki do tylu swiadkowej  zeby schowala do kieszeni w zakiecie 7. pozwolilam fotografowi strzelic kilka fotek moich dloni w obraczce i mojej twarzy nie zujacej gumy 8. zapomniawszy o rekawiczkach  na weselu odebralam je od swiadkowej kilka dni po slubie Moje rady po tym wydarzeniu: 1. nie zuc gumy, bo potem fotograf marudzi, ze nie mogl przez wiekoszsc czasu dobrego zdjecia zrobic 2. zalozyc rekawiczki bez palcow, bo po pierwsze w tych z zakrytymi palcami nie bedzie widac obraczki a to wazny element tej ceremonii, po drugie na weselu niewygodnie poslugiwac sie sztuccami tudziez kieliszkami, po trzecie nie widac pieknego francuza na paznokciach, po czwarte za duzo ceregieli przed przysiega ze sciaganiem i cozrobieniem z nimi pozniej. pozdrawiam almadka

Arkadija (Go¶æ)
Data urodzin:
?lub sukienki ślub.  
planuje zakup dlugich bialych rekawiczek do slubu z zakrytymi palcami i mam pytanie natury technicznej: kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę? a moze zdjac rekawiczke i dopiero wtedy wsadzic obraczke na paluch? a potem zakryc od razu obraczke rekawiczką?? co za dylemat........ ) n. Ja na moim ślubie miałam krótkie rękawiczki z zakrytymi palcami i po prostu je zdjęłam, przed zakładaniem obrączki. Osobiście wydaje mi się, że te rękawiczki to potrzebne były na wejście, dla samego efektu. A potem to nawet nie wiedziałam, gdzie są Pozdrowienia! Arkadija

Kruszyzna (Go¶æ)
Data urodzin:
?lub sukienki ślub.  
planuje zakup dlugich bialych rekawiczek do slubu z zakrytymi palcami i mam pytanie natury technicznej: kiedy juz bede zakladac w kosciele obraczke to mam ja zalozyc na rekawiczkę? a moze zdjac rekawiczke i dopiero wtedy wsadzic obraczke na paluch? a potem zakryc od razu obraczke rekawiczką?? co za dylemat........ ) n. Zdjąć rękawiczkę oczywiście, zdjąć. Krusz.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team