FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury baleja? Wroclaw i fryzjer (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury baleja? Wroclaw i fryzjer
Ptysia (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury baleja? Wroclaw i fryzjer  
Mam nadzieje ze dziewczyny z wroclawia mi pomoga. Otoz chcialabym w koncu zmienic swoja fryzure i to radykalnie. Mam zwykle proste wlosy za ramiona i najczesiej je spinam. Ale boje sie nowej fryzury i dlatego prosze o pomoc. Potrzebuje fryzjera ale takiego z prawdziwego zdarzenia. Moze stylisty. Ktory powiedzialby mi w jakiej fryzurze bedzie mi dobrze. Bo zmiana fryzury mnie przeraza ale chce ja zmienic. Ale namieszalam )

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Ania (Go¶æ)
Data urodzin:
dobrze. Bo zmiana fryzury mnie przeraza ale chce ja zmienic.  Witam Stylisty  to ja nie znam, ale mam za to swietną fryzjerkę Często sama proponuje mi fryzurkę albo kolor i zawsze jest to strzał w 10tke )) Zakład Kasia jest bardzo malutki, mieści się na ul. Nowowiejskiej (w bramie). Atmosfera jest tam bardzo mila, zawsze swietnie spedzam tam czas. Ceny tez nie są kosmiczne - np balejaż 2 kolorowy na wlosach do ramion ok 80-90 zl. Farby są chyba dość porządne bo trzymają sie na wlosach ale nie pamiętam firmy. Jesli chcesz to podam Ci dokładniejsze namiary (tylko najpierw znajdę wizytówkę ). Lepiej wczesniej zadzwonic i umowic sie na godzinę bo inaczej trzeba dlugo czekac (prawie zawsze jest kolejka). Czekanie panie umilają herbatką, kawką, soczkiem, czasem ciasteczkami Niebawem sama sie tam wybieram Pozdrawiam Ania

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Aga (Go¶æ)
Data urodzin:
trzeba dlugo czekac (prawie zawsze jest kolejka). Czekanie panie umilają herbatką, kawką, soczkiem, czasem ciasteczkami Niebawem sama sie tam wybieram Pozdrawiam Ania To ja bardzo bym chciala ten adres W najblizszym czasie chce zmienic fryzurkea skoro ten fryzjer jest taki super to z mila checia go odwiedze Pozdrawiam Aga

Ania (Go¶æ)
Data urodzin:
To ja bardzo bym chciala ten adres W najblizszym czasie chce zmienic fryzurkea skoro ten fryzjer jest taki super to z mila checia go odwiedze Ależ proszę Cię bardzo )) Zaklad nazywa się Kasia tel: 322-27-35 ul Jedności Narodowej 153 dojedziesz tam tramwajami 1,6,0,11 i pewnie jeszcze jakims (trzeba wysiasc na przystanku przy skrzyzowaniu Jedności i Nowowiejskiej) Wlaśnie wczoraj (3 maj!)  tam bylam Robilam 2 kolorowy balejaż na wlosach trochę za ucho i zaplacilam 90 zł (oczywiscie razem ze strzyzeniem, myciem i modelowaniem - ostatnio panie zakupily żelazka do wlosow wiec mialam okazje zobaczyc wreszcie jak bede wygladac w prostych wlosach ))) Polecam strzyzenie i kolorowanie u pani Ali (choć wczoraj scinala mnie Kasia i tez jestem bardzo zadowolona). Zyczę milej zabawy (acha, zadzwon wczesniej u umow sie na wizytę - unikniesz tym samym siedzenie w kolejce) Zdaj koniecznie relacje z wizyty Pozdrawiam serdecznie Ania

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team