FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury kok Oswiadczyny (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury kok Oswiadczyny
macnar (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury kok Oswiadczyny  
Czesc Moze ktos wypowie sie na temat, jak powinny wygladac eleganckie oswiadczyny ? TIA     macnar

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Kuba Chabik (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzury kok Oswiadczyny  
: Czesc : Moze ktos wypowie sie na temat, : jak powinny wygladac eleganckie oswiadczyny ? : TIA O piekna Pani z  krzesel Perfumom której chcialbym caly przesiac, Pani ma tyle ogni,  których nikt nie skrzesal, Pani moze kochac caly miesiac A ja wiem, zeby kochac ? pani ma racje ? Trzeba duzo  pieniedzy i szklanych sloni, A my mamy tylko  slów nieznanych plantacje I kangury skaczace  po nich Nie notuje nas zadna gielda I nie tuczy nam  brzuchów business Bo nasz towar sie utkac z mgiel da I transakcja  handlowa drwi z nas Ale o nas spiewaja rapsodie szyldów Wszystkich krajów,  narodów i mów I jestesmy bogatsi od wszystkich Rodszyldów Fabrykanci nieznanych slów Do moich bialych  oaz Na piaskach pustyn niezdeptanych krain Prózno z biletem  pierwszej klasy wolasz Podrózniczko z okretu Red Star Line Na moim malym  jachcie Okrazy cie bialych ryb rój Ostrymi zebami, nim  zgubie w lzach cie Monogram smutku z ust  mi wypruj Pokaze ci tam, jak  na lakach, na wyspach Gdzie od will  rozklawisza sie Bach Ekstatycznie sie pasa, mnac kwiaty w pyskach Moje slowa o krowich lbach Zdretwialabys gdybym pokazywac ci zaczal Wszystkie nowe  gatunki raz i kalibry... A slowa milosne cwierkajac skacza Malenkie, roztrzepane ptaszki kalibri I gdy noca oplynie cie dancing Para par strumieniacych sie pstro Zaczna skakac i zmaca trans ich Biale myszy dziwacznych strof O piekna, czarna damo Perfumy której  ciala, jak jad usmierca Wyjdz, tam w mroku  juz czeka na ciebie przed brama Samochód mojego serca Wiersz opublikowany w 50 numerze pisma Szczutek w roku 1925 A ode mnie: Przyjdz do rodzicow panny mlodej z pierscionkiem dla narzeczonej oraz z bukietem kwiatow dla jej mamy. Jak chcesz, przyjdz ze swoimi rodzicami, albo tylko z ojcem. Powiedz, ze kochasz, ze pragniesz pojac za zone. Mozesz przy okazji cos powiedziec, jak masz talent i stalowe nerwy. Warto! Ech, szkoda ze czlowiek oswiadcza sie tylko raz w zyciu. Pozdrowienia, Kuba

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
LeMUr (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzury kok Oswiadczyny  
Czesc Moze ktos wypowie sie na temat, jak powinny wygladac eleganckie oswiadczyny ?     Może najbardziej banalne rozwiązanie: czyli kolacja w restauracji, muzyka cyganskich skrzypków, pierścionki i te pierdoły (jakiś kosz z kwiatami itp) a na koniec noc w hotelu?     LeMUr.

fryzury kok Oswiadczyny  

Moze ktos wypowie sie na temat, jak powinny wygladac eleganckie oswiadczyny ?
Hmmmm elegancki obiad, biala koszula, gajer oczywiscie pierscionek zareczynowy klimat odpowiedni a reszta sama przyjdzie...

ninka (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzury kok Oswiadczyny  
Czesc Moze ktos wypowie sie na temat, jak powinny wygladac eleganckie oswiadczyny ? a po co ci to? zrob oswiadczyny takie, jakie ty uwazasz za przyjemne/slusze i o ktorych wiesz ze sprawia radosc/niespodzianke twojej narzeczonej. nie kieruj sie tym, co ludzie sadza na temat jak powinno wygladac x .

Jacek Suliga (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzury kok Oswiadczyny  
    Może najbardziej banalne rozwiązanie: czyli kolacja w restauracji, muzyka cyganskich skrzypków, pierścionki i te pierdoły (jakiś kosz z kwiatami itp) a na koniec noc w hotelu?   Kosz w tej sytuacji nie bylby najlepszym pomyslem... nawet z kwiatami

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team