FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy fryzura Co zrobić zwłosami (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy fryzura Co zrobić zwłosami
Magda Zalewska (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy fryzura Co zrobić zwłosami  
Dzień dobry, w obliczu ostatnich wydażeń na grupie poruszę sprawę banalną ale dla mnie ważną. Mam włosy średniej długości (prawie do ramion, no może trochę przesadziłam). Po ciąży zaczęły wypadać (i dalej wypadają. Wypadło ich już chyba ponad połowę. Wygląda to strasznie, takie długie strąki, z pomiędzy których prześwituje skóra (o rany, chyba znowu przesadziłam). Ludzie na ulicy się za mną jeszcze nie oglądają ale ja nie mogę na siebie patrzeć. Wiem że to minie, włosy odrosną (kupiłam sobie jakąś dryjakiew, może pomoże). Zresztą był na ten temat wątek nie dawno. Mam pytanie czy zostawić włosy tej długości co mam (długo zapuszczałam z dużym poświęceniem), czy jak włosy będą odrastać to ta długa fryzura od razu będzie wyglądała lepiej? Czy ściąć na krótko niech odrastają równo wszystkie? Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
ulazelasko (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam pytanie czy zostawić włosy tej długości co mam (długo zapuszczałam z dużym poświęceniem), czy jak włosy będą odrastać to ta długa fryzura od razu będzie wyglądała lepiej? Czy ściąć na krótko niech odrastają równo wszystkie? To tylko moje zdanie) ale chyba lepiej Ci będzie przetrwać ciężki czas w króciutkiej fryzurce) Ja tez ścięłam włosy na krótko, chociaż mam ich baaardzo dużo i miałam wrazenie, że mniej wypadają, wrazenie oczywiście błedne, ale mniej było widać.... no bo takie długie wypadnięte włosy sa WSZĘDZIE, prawda? A na zapuszczanie przyjdzie czas. Co Ci przyjdzie z długich, ale nędznych włosów? A na krótko jest ładnie i łatwiej)) Pozdrawiam Ula teraz z prawie długimi włosami

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
- Hide quoted text -- Show quoted text -

Oleńka (Go¶æ)
Data urodzin:
chyba ponad połowę. Wygląda to strasznie, takie długie strąki, z pomiędzy których prześwituje skóra. Jakbym widziała siebie po poprzedniej ciąży...to kwestia hormonalna i dryjakiew niewiele pomoże. Należy ściąć i nie przejmować się - od tego się nie wzmocnią ale poprawi Ci się humor i nie będziesz miała żałosnych strąków (u mnie jeszcze dodatkowo się przetłuszczały w ciągu 12 godzin...brrrr). Ola

kolorowa (Go¶æ)
Data urodzin:
soczyste i błyszczące- jak trawka! Ale chyba nie zielone? ))

Kasiabe (Go¶æ)
Data urodzin:
Jeżeli nie pracujesz mam dobrą receptę. Wypróbowałam ją 10 lat temu kiedy po narkozie straciłam 2/3 włosów. Podgrzany olej rycynowy (bardzo tani specyfik dostępny w każdej aptece) wetrzyj we włoski, zawiń to ręcznikiem i noś tak długo jak możesz (najlepiej 3-4 godz). Serwuj sobie to likarstwo przed każdym myciem włosów, kuracja długa ale gęstych włosów pozazdrości Ci każdy. Powodzenia. Kasiabe

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team