FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy fryzury m?skie ? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy fryzury m?skie ?
xMad (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
Dla mnie, tak czy inaczej, muzycznie umarli razem gdzieś w połowie lat 70'. Amen. Szkoda, że krytycy muzyczni twierdzą inaczej. xMad

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
xMad (Go¶æ)
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
O, nareszcie. A już myślałem, że splugawisz psd stwierdzeniem, że życie ma sens. Aż tak nisko nie upadłem. Takie coś może stwierdzić kompletny idiota, albo ktoś, kto się w ogóle nad tym nie zastanawia. W zasadzie chyba nawet kompletny idiota po chwili zastanowienia powinien dojść do wniosku, że życie nie ma sensu. A życie kompletnego idioty nie ma sensu po dwakroć. Z tym, że przeważnie nie zdaje sobie z tego sprawy. xMad

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Les P (Go¶æ)
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
Dla mnie, tak czy inaczej, muzycznie umarli razem gdzieś w połowie lat 70'. Amen. Szkoda, że krytycy muzyczni twierdzą inaczej. Krytycy to w większości stado baranów opłacanych przez wytwórnie. Nic więcej. (Zastrzegam, że nie będę o tym strzępił języka - wiadomo przecież czyj to spisek)

Rip (Go¶æ)
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
Z tego co wygooglałem to raczej marnie i z roku na rok gorzej. A apetyt z wiekiem nie maleje. Szkoda, że się nie podzieliłem swoimi wygooglinami. Bez nich twoje powyższe tezy o marnej sprzedaży S_layer_a, wyglądają...marnie. Ehhh... zasadniczo czytam ten wątek tylko od czasu do czasu, pomagając sobie klawiszem Page Down... No ale skoro już to robię, to mogę cuś dodać od siebie, żeby nie pozostawiać ew. innych czytelników w dezorientacji. Po pierwszym tygodniu sprzedaży Christ Illusion (który to właśnie minął S_layer_ znalazł się na 5 miejscu listy Billboard Top 200 Album Charts. W USA poszło tego 62 tysiące egzemplarzy. http://www.billboard.com/bbcom/charts/chart_display.jsp?g=Albums&f=Th... To chyba znaczy, że gość od okładki tej płyty powinien być teraz rozrywany nie tylko przez _meta_lowców Taki wynik mnie oczywiście cieszy, ale także nie ma większego znaczenia. Miejsce dobrego _meta_lu jest, było i zawsze powinno być bliżej podziemia niż komercyjnego szczytu. Naprawdę - ja nie chcę żeby się to sprzedawało jak Britney Spears i generowało tony neofitów- kinder_meta_li, którzy za pół roku wskoczą na inny modny wózek. Clue: nawet gdyby Christ Illusion poszła tylko w 666 egzemplarzach, to i tak byłaby to świetna płyta. Mój egzemplarz jest już w drodze. Mam już wprawdzie płytę mocno osłuchaną z mp3, no ale wiecie... przecież taką muzę się kupuje dla okładek. Rip PS SLAYEEEEEER!!!

xMad (Go¶æ)
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
Szkoda, że krytycy muzyczni twierdzą inaczej. Krytycy to w większości stado baranów opłacanych przez wytwórnie. Nic więcej. No tak, to wszystko wyjaśnia. xMad

xMad (Go¶æ)
Data urodzin:
w?osy fryzury m?skie ?  
Naprawdę - ja nie chcę żeby się to sprzedawało jak Britney Spears i generowało tony neofitów- kinder_meta_li, którzy za pół roku wskoczą na inny modny wózek. Clue: nawet gdyby Christ Illusion poszła tylko w 666 egzemplarzach, to i tak byłaby to świetna płyta. Mój egzemplarz jest już w drodze. Mam już wprawdzie płytę mocno osłuchaną z mp3, no ale wiecie... przecież taką muzę się kupuje dla okładek. To mi przypomina, że muszę wybrać się do Empiku pooglądać okładki. xMad

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team