FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy grzywki Pietnuje fryzjerow (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy grzywki Pietnuje fryzjerow
w?osy grzywki Pietnuje fryzjerow  
Salvador Aleander

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Carrie (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
Pozdrawiam, Carrie [eee.. to wystarczy mieć długie włosy? nie, to nie może być takie proste 8-)] Zależy do czego. Np. do bycia długowłosym wystarczy mieć długie włosy, do pisania na newsy to już nie wystarczy. 8-) Ale jak się ma długie włosy i klawiaturę, to już, prawda? I jeszcze okulary B-) Zresztą ja długowłos_ym_ nie będę nigdy... Pozdrawiam, Carrie [ciężko chora nie wiadomo na co, objawy: zmęczenie i chęć zaśnięcia już ok. 23, budzenie się nawet o 8 rano. Jak na mnie to musi to być wyjątkowo ciężka i skomplikowana choroba... 8-) Którą piętnuję, oczywiście, bo tak bardzo lubiłam nocne życie ]

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Bart Ogryczak (Go¶æ)
Data urodzin:
Wcale nie niestety, Carrie napisał(a): Pozdrawiam, Carrie [eee.. to wystarczy mieć długie włosy? nie, to nie może być takie proste 8-)] Dlugie wlosy to warunek konieczny ^_^ Czlowiek z krotkimi wlosami idzie na latwizne. Oczywiście, jest tyle rzeczy ciekawszych w życiu niż układanie sobie fryzury. Np. można umyć włosy i je wysuszyć w 5 minut, zamiast 15 godzin. Można pójść na _base_n bez czepka. Można pić piwo, w czasie gdy długowłosi pracowicie szczotkują swoje warkoczyki. Nie trzeba robić dziwnych figur, coby nie stracić wzroku z powodu grzywki. Tak, łatwizna rządzi. Długie włosy są dla masochistów. Nawet _meta_le już nie noszą długich. bart

Bart Ogryczak (Go¶æ)
Data urodzin:
Albo ta, jak jej tam... higroskopijność? Znaczy, ma lubieć wilgoć.. to by się nawet zgadzało. bart

Psofometr (Go¶æ)
Data urodzin:
Pozdrawiam, Carrie [ciężko chora nie wiadomo na co, objawy: zmęczenie i chęć zaśnięcia już ok. 23, budzenie się nawet o 8 rano. Jak na mnie to musi to być wyjątkowo ciężka i skomplikowana choroba... 8-) Starzejesz się po prostu. Czas poszukać bujanego fotela i kłębka włóczki. Czas jest bezlitosny... A może po prostu włosy trzeba obciąć? A swoją droga to Ty silną wolę masz, skoro chęć zaśnięcia wystąpiła o 23, a Ty trzy godziny później jeszcze posty klepiesz... Marek A. Salwa

Carrie (Go¶æ)
Data urodzin:
Albo ta, jak jej tam... higroskopijność? Znaczy, ma lubieć wilgoć.. to by się nawet zgadzało. Tak. Moje włosy lubią wilgoć i niechętnie się z nią rozstają :/ Suszarka twoim przyjacielem - choć z kolei wrogiem włosów, w związku z czym mamy konflikt interesów... Pozdrawiam, Carrie

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team