FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy gwiazd I ty mozesz wykryc UFO (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy gwiazd I ty mozesz wykryc UFO
Pszemol (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy gwiazd I ty mozesz wykryc UFO  
siebie... (niedomówienie. Już Ty się o mnie nie martw.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Na koniec zacytuje ulubiona maksyme (nie mojego autorstwa): In the 60's we proclaimed in 10 years we'd be living on the Moon. In the 70's we proclaimed in 20 years we'd be living on the Moon. In the 80's we proclaimed in 30 years we'd be living on the Moon. In the 90's, we stopped being so enthusiastic and predicted that in 10 years, we'll all be living in cyberspace. Nie wszystko wiec idzie zgodnie z oczekiwaniami i byc moze jakis nowy wynalazek bardziej zainteresuje ludzkosc niz VR Też myślę, że trudno tu przewidywać

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Pszemol (Go¶æ)
Data urodzin:
Milosc Boska nie konczcie szybko! Pytanie do Pszemola (Stanislawa tez) o te sztuczna rzeczywistosc. Niedawno wszedlem do programu ACTIVE WORLDS, (ktory mozna sobie sciagnac ze strony www.activeworlds.com ) i zauwazylem ze jest to taki wirtualny odpowiednik IRC. Zamiast Nicka sa poruszane osobniki, zwane awatarami. Wdalem sie w dyskusje z kilkoma osobami (jakies 60% pochodzi z USA) i natrafilem na takich, ktorzy WIEKSZOSC DNIA spedzaja w tych swiatach. Czy uwazacie, ze w przyszlosci czlowiek bedzie spedzal wiecej czasu w rzeczywistosci wirtualnej - anizeli w swiecie realnym? Niestety na to wygląda... Na szczęście nie wszyscy, bo ktoś musi obsługiwać elektrownię, która te komputery napędza

David Mojkos (Go¶æ)
Data urodzin:
strony www.activeworlds.com ) i zauwazylem ze jest to taki wirtualny odpowiednik IRC. Zamiast Nicka sa poruszane osobniki, zwane awatarami. Wdalem sie w dyskusje z kilkoma osobami (jakies 60% pochodzi z USA) i natrafilem na takich, ktorzy WIEKSZOSC DNIA spedzaja w tych swiatach. Czy uwazacie, ze w przyszlosci czlowiek bedzie spedzal wiecej czasu w rzeczywistosci wirtualnej - anizeli w swiecie realnym? Niestety na to wygląda... Na szczęście nie wszyscy, bo ktoś musi obsługiwać elektrownię, która te komputery napędza Alez...alez! Sterowanie urzadzeniami swiata realnego moze sie odbywac za pomoca pulpitu sterowniczego w swiecie wirtualnym! Pozdrawiam David

- stoimy u progu technologii UMTS, co pod strzechy za kilka lat wepchnie porzadne multimedia, a z nimi swiat wirtualny. Nie przeceniałbym technologii... liczy się głównie człowiek, ktory nią porusza ... a czlowiek chce coraz wiecej, szybciej i taniej ! Ja na przyklad chce tanich podrozy na Marsa (STS)

Podpowiem Ci, że dziś wstałem o 6:00, teraz jest u mnie 7:02 rano No to musi jestes w Szikagowie w wojewodztwie Illinois (STS)

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team