FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola
Camille (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
zdrowie w?osy Szlaban dla Pszemola  
jeszcze trochę i moja spódniczka będzie się nadawała do prania... Jeżu - a mi się znowu wszystko dwuznacznie kojarzy... No, teraz to 1:0 dla Ciebie i Twojej kosmatej główki... Mnie jakoś nic nie przychodzi na myśl... A może to z wyczerpania...? (hi, hi! To jakie Ty musisz mieć możliwości IRL, skoro przez internet tak dobrze Ci idzie... ))))))). Już będę grzeczna, obiecuję. Nie wyrzucajcie mnie. To wszystko JEGO wina... Camille

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Camille (Go¶æ)
Data urodzin:
A wypchaj się - nie chcesz to nie... :-P Czy Ty mi pokazujesz język? Pszemol, wstydź się... Z dwóch powodów... ))) Camille

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Gandalf (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy miałaś szczęście być na jakimś polskim lotnisku międzynarodowym czy (państwowej przecież stacji kolejowej w jakimś ogromnym mieście? Odradzam... choć pewnie według lokalnych oficjeli świecą czystością to dla kogoś przyjeżdzającego z USA wywołują obraz otwartego szamba.   A ja widzialem amerykanskie toalety bardziej zasyfione, niz polskie na dworcach.   Choc jesli chodzi o jakas srednia, to pewno masz racje. Gandalf

Daruma (Go¶æ)
Data urodzin:
to powiem Wam coś: TAKIE ŻYCIE JEST ODARTE Z TEGO, CO NAJPIĘKNIEJSZE. Z CHWILI, IMPULSU, SPONTANICZNOŚCI I MAGII... Dlatego nie pytaj, Daruma, czy jestem wege, czy nie. Przede wszystkim jestem sobą... Wzruszające.

Daruma (Go¶æ)
Data urodzin:
No, teraz to 1:0 dla Ciebie i Twojej kosmatej główki... Mnie jakoś nic nie przychodzi na myśl... A może to z wyczerpania...? (hi, hi! To jakie Ty musisz mieć możliwości IRL, skoro przez internet tak dobrze Ci idzie... ))))))). NTG

Camille (Go¶æ)
Data urodzin:
Czyżbyś sugerował, że głodówka wpływa POZYTYWNIE na wygląd włosów? Chyba tylko z przekory, bo przecież każdy wie jak wyglądają włosy ludzi czy zwierząt niedożywionych: cienkie, matowe i łamiące się. Ależ głodówka nie ma nic wspólnego z niedożywieniem!!! Celem fachowo przeprowadzonej głodówki leczniczej jest usunięcie z organizmu wszystkiego, co zbędne i niepotrzebne. Taki przegląd generalny . Dr Geesing w swojej znakomitej książce Głodówka lecznicza opisuje to tak: Jak reaguje nasz organizm, jeżeli zamiast 1800 kcal nie otrzyma prawie żadnych materiałów energetycznych i regeneracyjnych? Można powiedzieć, że zrobi to samo, co właściciel nieruchomości, gdy kończą mu się materiały budowlane: najpierw zbiera resztki, potem spala wszystkie rupiecie. Sprząta i to dokładnie. Dopiero, gdy śmieci zostały zlikwidowane, pzechodzi do spalania stołów, krzeseł i mebli. Podobnie zachowuje się organizm. Najpierw zużywa zapasy które zgromadził w wątrobie. Jeśli po dwóch, trzech dniach, zostają zużyte, siega po to, co leży an drodze: likwiduje złogi w naczyniach krwionośnych. Chciwa krew wysysa tłuszcze i mniej wartościowe białko ze ścianek, tak, że stają sie znowu bardziej elastyczne i rozciągliwe. W poszukiwaniu białka organizm, któremu brak pożywienia, sięga także do odpadów, do tego co chore i zniszczone: rozkłada chorobliwe złogi i ich elementy i używa ich jako budulca. Są to np. unieszkodliwione zarazki, pozostałości białych ciałek krwi, które poświęciły sie wojnie obronnej, kompleksami immunologicznymi  resztkami obumarłych komórek,, I na tym mniej więcej polega sens głodówki. Nie trwa ona wiecznie, zazwyczaj ok. 2 tygodni i trzeba umieć ją przerwać, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Camille P.S. Poza tym, nie musisz się tym martwić, Pszemol. Jesz tyle siarki w zółtkach, że Twoja czupryna powinna lśnić...

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team