FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa
woy (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
mlodziezowa Minkowski, Gruby, lit. mlodziezowa  
Drogi Tomaszu Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny Jak mi z grubsza streścisz tę książkę, bo nie pamiętam, czy czytałem, to mogę walnąć dowolną recenzję, tu albo na Biblionetkę, w zależności od zapotrzebowania chwalącą lub mieszającą z błotem. Będzie źródło, jak się patrzy, bo ja poprawnie po polsku piszę NMSP

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Piotr J (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
semestralna. Niestety malo jest zrodel :/.. szukam jakiejs recenzji, albo o jejciu, jak ja lubię tę książkę !!! nawet sobie ją kupiłem z 10 lat temu aby znowu po latach przecztać  i chyba  z 3 razy ją zaliczyłem od  tego czasu. Serial też był super i w TVP był wyświetlany parę razy program z udziałem występujących w tym serialu aktorów. Fajnie było zobaczyć Grubego w roli handlowca na placu Balcerowicza, tego jego kumpla co był taki wysoki, a tu  po latach już taki duży to on nie był. Podobny program był o współczesnych losach aktorów serialu Stawiam na Tolka Banana. też super!! jakby taka praca semestralmna nie była Top Secret, to ja bym sobie chętnie poczytał )))) Nie jest top secret, ale i autor niestety mistrzem krytyki literackiej

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Choć kaszka zimna i pielucha mokra, to nasza pociecha, Piotr J, tak słodko gaworzy: Praca bedzie dotyczyc powiesci i potrafie ja napisac z umyslu , niestety prowadzaca zajecia wymaga zrodel szczegolnie jesli jest to uznany autor. No nic, narazie mam cos ze Slownikow lit. mlodziezowej... W koncu powiesc miesci w w sobie watek autobiograficzny Jak mi z grubsza streścisz tę książkę, bo nie pamiętam, czy czytałem, to mogę walnąć dowolną recenzję, tu albo na Biblionetkę, w zależności od zapotrzebowania chwalącą lub mieszającą z błotem. Będzie źródło, jak się patrzy, bo ja poprawnie po polsku piszę Zawsze można dać w źródłach _link_a do tego wątku Sigurd

Ja może bardzo starodawny jestem, ale jakie źródła (poza textem Minkowskiego) są jeszcze potrzebne? Praca ma dotyczyć powieści, czy tego, co inni o powieści napisali? Jeśli to drugie, to zamiast Nie wiem jak bardzo starodawny jesteś, bo już od bardzo dawna powinno przedstawiać się w pracach (nawet semestralnych) stan badań. Poza tym, jeśli Piotr ma zamiar napisać m.in. o recepcji utworu w latach, gdy ksiazka byla poczytna i modna to recenzje sa rownie istotne jak sama powiesc. A Piotrowi proponuje zwykle odwiedzenie biblioteki uniwersyteckiej i przegladniecie czasopism. Dzien pracy, moze dwa i po sprawie. Pozdrawiam, M.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team