FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda buty Buty gorskie - moda na usztywnianie "pietki" i obtarcia piet (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda buty Buty gorskie - moda na usztywnianie "pietki" i obtarcia piet
Adam Kujawski (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda buty Buty gorskie - moda na usztywnianie "pietki" i obtarcia piet  
Czesc! Chcialbym sie dowiedziec o doswiadczenia w uzywaniu butow gorskich (skorzane duze trekingi), ktore maja taka charakterystyczna usztywniona pietke - takie zgrubienie dokladnie obejmujace sciegno achillesa. Jak wynika z doswiadczen mojego kolegi i mojej zony ten patent prowadzi do poteznych obtarc piety! Nie pomaga rozchodznie, nawet w drugim sezonie, po pewnej przerwie w chodzeniu po gorach pieta niechybnie ulegnie powaznym otarciom. Jak kupilem dawno temu tradycyjne Boreale bez tej pietki, tzn tyl buta byl plaski i nie mam z nimi zadnych problemow. Pytam, bo ostatnio coraz trudniej dostac buty bez tego patentu, a jak kupowalem buty dla zony to pani w sklepie strasznie zachwalala, ze ta pietka to wlasnie ma obtarciom zapobiegac. Czy ktos moze sie podzielic doswiadczeniami? Bo z moich obserwacji wynika, ze ten coraz powszechniejszy patent szkodzi zamiast pomagac. Adam K.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
      Tematy Autor Data
    thread link
moda buty Buty gorskie - moda na usztywnianie "pietki" i obtarcia piet
Adam Kujawski 2009/02/12 07:22
Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team