FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda h&m Reklamę H&M (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda h&m Reklamę H&M
moda h&m Reklamę H&M  
Wisi sobie bilbord, na nim jakaś wysmażona wołowinka na plaży, ś_link_a cieknie, można się zmoczyć na sam widok, słonko w tle, piasek, chce się tam być. A to wszystko podpisane: Bikini top: 29,90. Cacy. Czyli jak widzę H&M reklamuje możliwość paradowania po plaży z gołym bobrem za jedyne 29,90. Albo promuje nową modę - downless. Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
moda h&m Reklamę H&M  
Wisi sobie bilbord, na nim jakaś wysmażona wołowinka na plaży, ś_link_a cieknie, można się zmoczyć na sam widok, słonko w tle, piasek, chce się tam być. A to wszystko podpisane: Bikini top: 29,90. Cacy. Czyli jak widzę H&M reklamuje możliwość paradowania po plaży z gołym bobrem za jedyne 29,90. Albo promuje nową modę - downless. Pozdrawiam

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
moda h&m Reklamę H&M  
reklamuje możliwość paradowania po plaży z gołym bobrem za jedyne 29,90. Albo promuje nową modę - downless. Piętnujesz za niemoralność? Czy wazelinujesz za promowanie nowej mody? Generalnie jakakolwiek moralność jest mi obca A taka moda rzeczywiście mi nie leży. Cały czas musiałbym opalać plecy. Pozdrawiam

Rafa Mory (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda h&m Reklamę H&M  
Pozdrawiam rowniez Rafal

moda h&m Reklamę H&M  
A taka moda rzeczywiście mi nie leży. Cały czas musiałbym opalać plecy. zegar sloneczny moglbys miec przepalilby mu sie mechanizm zyga

moda h&m Reklamę H&M  
A taka moda rzeczywiście mi nie leży. Cały czas musiałbym opalać plecy. zegar sloneczny moglbys miec Totem. Nie chwaląc się Pozdrawiam serdecznie

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team