FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda kolekcje Sprzedam Aparat Cyfrowy (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda kolekcje Sprzedam Aparat Cyfrowy
Pszemol (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda kolekcje Sprzedam Aparat Cyfrowy  
Sprzedam Aparat cyfrowy.   JVC GC-S1E Szczegoly: http://www.kki.net.pl/~jlegi/jvc.htm Widziałem Twoją kolekcję zdjęć na stronie. Zdjęcie kalendarza wykazuje dosyć duże zniekształcenia geometrii. Tak zwaną beczułkowatość. Krawiędzie boczne kalendarza na zdjęciu są wypukłe - jak to wytłumaczysz? (kiepska optyka?) Pszemol

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Jacek (Go¶æ)
Data urodzin:
 Sprzedam Aparat cyfrowy.   JVC GC-S1E  Szczegoly:                 http://www.kki.net.pl/~jlegi/jvc.htm  UWAGA:         Licytacja         Kogo interesuje niech przysle mi swoja cene, za ktora chcialby miec         to cacko.         Wbrew temu co jest na stronie WWW, moja propozycja to 1400 zl         Chyba kupie  Jacek  Info E-mail lub telefon 0-501 406-483  l...@kki.net.pl

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
fila (Go¶æ)
Data urodzin:
Photo-Pl serdecznie zaprasza. Obecnie prezentujemy nastepujace kolekcje fotografii: - Fotografie Tatr i Pienin Awita Szuberta i Stanislawa Bizanskiego (lata 1870-e) - Fotografie Japonii anonimowa seria portretow i widokow (lata 1890-e) - Moda polska 1965-69 Janusza Sobolewskiego - Monika Wladyslawa Pawelca, pierwsza indywidualna wystawa fotografii erotycznej w PRL (1974) - Moje modelki z aparatami Jerzego Kosnika - Ogniem i mieczem Wojciecha G_link_i. Fotografie z planu filmu. Kolejne kolekcje w przygotowaniu. Rozpoczelismy publikacje Slownika Fotografow Polskich. Tym z Panstwa, ktorzy odwiedzili juz nasz serwis i pozostawili swoje uwagi serdecznie dziekujemy. Zapraszamy http://www.photo.com.pl

Jacek Doktor (Go¶æ)
Data urodzin:

Photo-Pl serdecznie zaprasza. Obecnie prezentujemy nastepujace kolekcje fotografii: - Fotografie Tatr i Pienin Awita Szuberta i Stanislawa Bizanskiego (lata 1870-e) - Fotografie Japonii anonimowa seria portretow i widokow (lata 1890-e) - Moda polska 1965-69 Janusza Sobolewskiego - Monika Wladyslawa Pawelca, pierwsza indywidualna wystawa fotografii erotycznej w PRL (1974) - Moje modelki z aparatami Jerzego Kosnika - Ogniem i mieczem Wojciecha G_link_i. Fotografie z planu filmu.
Obejrzalem i najbardzie podobaly misie zdjecia Tatr i Pienin Ciekawa sa tez zdjecia modelek, glownie z uwagi na uplywajacy czas. Jacek

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team