FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro
Maciek (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro  
Odwracajac nieco sytuacje ostatnio chcialem sobie kupic spodnie, takie normalne jasne proste jeansy... obszedlem cala zasrana galerie kazimierz, ogladnolem dziesiatki badziewiastych poudziwnianych spodni i wysiadlem z nerwow. Mam to samo. Obszedlem nie tylko centra handlowe, ale tez z pol Srodmiescia. Nie ma. No chyba ze Levi's za 300+ pln. Powiadacie, ze na Tandecie sa zwykle, klasyczne dzinsy?

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.

Odwracajac nieco sytuacje ostatnio chcialem sobie kupic spodnie, takie normalne jasne proste jeansy... obszedlem cala zasrana galerie kazimierz, ogladnolem dziesiatki badziewiastych poudziwnianych spodni i wysiadlem z nerwow. Mam to samo. Obszedlem nie tylko centra handlowe, ale tez z pol Srodmiescia. Nie ma. No chyba ze Levi's za 300+ pln. Powiadacie, ze na Tandecie sa zwykle, klasyczne dzinsy?
Powiadamy, ze da sie znalazc. q

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
TMK (Go¶æ)
Data urodzin:
Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. A cała śmieszna kobiecina stoi na półbutach z płąską podeszwą. Porażka, wyglądają jak bezmyślne kury. Pozdrawiam Wojtek z Krakowa Odezwę się jako baba Ponieważ po zimie ważę 6 kg więcej,wybrałam sie na zakupy spodni. Lato- wię moze jakieś 3/4 ,rybaczki czy jak tam zwał. Spędziłam całe 2 dni chodząc po sklepach ... i same biodrówki, albo jakieś błyszczące laycrowe getry. Chciałam nawet jakieś jeansy-zeby obciąć ale albo biodrówki,albo z błyskotkami. Męskich też nie było.  Aco do gustu to getry ze spódniczką czy nawet tuniką są dla mnie obrzydliwe. Kobieca noga jest dziełem sztuki, dlatego dzielenie i rysowanie na niej sztuką. Takie pończochy ze szwem z  tyłu znakomicie podkreślały smukłość i optycznie przedłużały cała sylwetkę. Teraz są modne spodnie w przeróżnych długościach- ciekawe dlaczego na ulicy te długości są dobrane tak ze szpecą nogę? Wczoraj widziałam dziewczynę która miała uda prostowane na beczce- ubrana oczywiście w kontractowe kolarki do pół uda.... ufff TMK http://www.tworzenie-stron.ovh.org/

Raf :-) (Go¶æ)
Data urodzin:
jeszcze kilka miesiecy temu w sklepie winchester na dlugiej mieli wspaniale jeansy, jasne, cienkie uwielbialem je, w cenie ~100zl przysiegam ze jakby byly tam znowu to kupuje 4 pary na zapas. Niestety mila pani powiedziala to se ne wratim... Nie strasz! Ja jeansy zawsze kupowałem w sklepie Winchestera na Krakowskiej, ale ostatnio dawno tam nie byłem... Raf

Jo'Asia (Go¶æ)
Data urodzin:
Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. Wyście chyba getrów na oczy nie widzieli... http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2559186   getry     1. podkolanówki bez stóp     2. używane dawniej ochraniacze z filcu lub grubego sukna, wkładane        na wierzch obuwia i sięgające kostek http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2477765   legginsy [wym. leginsy]     obcisłe, elastyczne spodnie Jo'Asia z kagankiem.

Ja jeansy zawsze kupowałem w sklepie Winchestera na Krakowskiej, ale ostatnio dawno tam nie byłem...
jak jeszcze mowisz o takich jasnych jeansach z lekko wystrzepionymi nogawkami za ~98zl to musze Cie zmartwic... Chociaz jest promyk szansy, ze jeszcze sie pojawia za okolo 1,5 tygodnia :/ na razie zastapily je jakie ciemno granatowe modele ogolnie paskudne. Roger

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team