Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. A cała śmieszna kobiecina stoi na półbutach z płąską podeszwą. Porażka, wyglądają jak bezmyślne kury. Pozdrawiam Wojtek z Krakowa Odezwę się jako baba

Ponieważ po zimie ważę 6 kg więcej,wybrałam sie na zakupy spodni. Lato- wię moze jakieś 3/4 ,rybaczki czy jak tam zwał. Spędziłam całe 2 dni chodząc po sklepach ... i same biodrówki, albo jakieś błyszczące laycrowe getry. Chciałam nawet jakieś jeansy-zeby obciąć ale albo biodrówki,albo z błyskotkami. Męskich też nie było. Aco do gustu to getry ze spódniczką czy nawet tuniką są dla mnie obrzydliwe. Kobieca noga jest dziełem sztuki, dlatego dzielenie i rysowanie na niej sztuką. Takie pończochy ze szwem z tyłu znakomicie podkreślały smukłość i optycznie przedłużały cała sylwetkę. Teraz są modne spodnie w przeróżnych długościach- ciekawe dlaczego na ulicy te długości są dobrane tak ze szpecą nogę? Wczoraj widziałam dziewczynę która miała uda prostowane na beczce- ubrana oczywiście w kontractowe kolarki do pół uda.... ufff TMK
http://www.tworzenie-stron.ovh.org/