FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro
Nathan (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
modne torebki beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro  
Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Zauważyłem, że często-gęsto na aktualnym topie są ubranka o 1 czy 2 numerki przymałe w stosunku do rozmiarów wsadu . Wszystko ok, jeżeli rzeczony wsad jest szczupły (ale bez przesady). Ciekawie zaczyna się robić w momencie gdzy właścicielka aktualnej top kolekcji ma tak 10-15 zbędnych kilogramów. Co jak co, ale tradycyjną szynkę ze sznurkiem wole oglądać na stoisku z wędlinami niż w obuwniczym czy tam innym galeriowym butiku. A ,że weekend nastał - zaistniała też możliwość unaocznienia sobie ww zjawiska w dowolnym miejscu M.S.Krakowa.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Caezar Paonti (Go¶æ)
Data urodzin:
Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. Do kompletu brakuje tylko złotej torebki, komórki powieszonej na szyjce... chociaż i taki przypadek dziś widziałem. Właśnie to mnie skłoniło do podzielenia się z Wami tym spostrzeżeniem To taka moda klubowa a'la elektro Czyli jak cofnac sie w czasie i zostac fanka Papa Dance

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Rafal Franczak (Go¶æ)
Data urodzin:
Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Zauważyłem, że często-gęsto na aktualnym topie są ubranka o 1 czy 2 numerki przymałe w stosunku do rozmiarów wsadu . Wszystko ok, jeżeli rzeczony wsad jest szczupły (ale bez przesady). Ciekawie zaczyna się robić w momencie gdzy właścicielka aktualnej top kolekcji ma tak 10-15 zbędnych kilogramów. Co jak co, ale tradycyjną szynkę ze sznurkiem wole oglądać na stoisku z wędlinami niż w obuwniczym czy tam innym galeriowym butiku. A ,że weekend nastał - zaistniała też możliwość unaocznienia sobie ww zjawiska w dowolnym miejscu M.S.Krakowa. Wydaje mi się, że Niemcy rozwiązali ten problem (samopoczycia) ppoprzez przekalibrowanie ubranek. To co w innych krajach miało by rozmiar 40 u nich ma 38 - profit! Rafał

Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. A cała śmieszna kobiecina stoi na półbutach z płąską podeszwą. Porażka, wyglądają jak bezmyślne kury. tak zwana moda... i masa tandetnych butikow, ktore lansuja to gowno. Odwracajac nieco sytuacje ostatnio chcialem sobie kupic spodnie, takie normalne jasne proste jeansy... obszedlem cala zasrana galerie kazimierz, ogladnolem dziesiatki badziewiastych poudziwnianych spodni i wysiadlem z nerwow. Takie ktore mi sie podobaly kosztowaly ponad 250zl za pare. Na szczescie nie upadlem na glowe jeszcze. Jak doszedlem do siebie po tym maratonie i po kilku dniach wybralem sie znowu do kilku sklepow az trafilem na sympatyczna ekspedientke, ktora sama wywracala sklep do gory nogami za spodniami dla mnie. Na koniec przeprosila, powiedziala ze taka moda nastala i tyle. Wyszedlem ze spodniami, ktore mi sie nie podobaja bo spasowalem. Przypuszczam, ze kobiety maja jeszcze wieksze pranie mozgu a dodatkowo sa podatne na wciskanie tego szajsu jesli idzie o te tak zwana mode... Do tego jeszcze trzeba miec jakis wyrobiony gust a nie owczy ped do tego co niby modne... Po prostu zalew tandety widac to na kazdym kroku. Patrzac rowniez na moja dziewczyne haslo modne moze byc uzasadnieniem nawet do zalozenia na siebie rolki papieru toaletowego. A nic barziej mnie nie wkurza jak ubieranie na siebie tandety i tlumaczenie ze taka jest teraz moda... chyba na wsi. Jednak donry gust jest lekarstwem na wszystko. Roger

idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. A cała śmieszna kobiecina stoi na półbutach z płąską podeszwą. Porażka, wyglądają jak bezmyślne kury. tak zwana moda... i masa tandetnych butikow, ktore lansuja to gowno. Odwracajac nieco sytuacje ostatnio chcialem sobie kupic spodnie, takie normalne jasne proste jeansy... obszedlem cala zasrana galerie kazimierz, ogladnolem dziesiatki badziewiastych poudziwnianych spodni i wysiadlem z nerwow. Takie ktore mi sie podobaly kosztowaly ponad 250zl za pare. Na szczescie nie upadlem na glowe jeszcze. Jak doszedlem do siebie po tym maratonie i po kilku dniach wybralem sie znowu do kilku sklepow az trafilem na sympatyczna ekspedientke, ktora sama wywracala sklep do gory nogami za spodniami dla mnie. Witaj w klubie Od jakiegos czasu jezdze po gacie na ...Tandete. Udaje sie znalezc _zwykle_proste_ dzinsy i sztruksy bez zadnych udziwnien w cenie ponizej 100zl. Wczesniejsze proby znalezienia takowych w lepszych sklepach zkonczyly sie niczym... q

Witaj w klubie Od jakiegos czasu jezdze po gacie na ...Tandete. Udaje sie znalezc _zwykle_proste_ dzinsy i sztruksy bez zadnych udziwnien w cenie ponizej 100zl. Wczesniejsze proby znalezienia takowych w lepszych sklepach zkonczyly sie niczym...
jeszcze kilka miesiecy temu w sklepie winchester na dlugiej mieli wspaniale jeansy, jasne, cienkie uwielbialem je, w cenie ~100zl przysiegam ze jakby byly tam znowu to kupuje 4 pary na zapas. Niestety mila pani powiedziala to se ne wratim... pojebane to jest... Roger

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team