m?odzie?owa ME - reprezentacja młodzieżowa (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: m?odzie?owa ME - reprezentacja młodzieżowa
|
|
|
|
m?odzie?owa ME - reprezentacja młodzieżowa
|
|
|
Witam serdecznie grupowiczów, Mam problem, potrzebuję konkretną datę rozegrania meczu barażowego ME drużyny młodzieżowej we Wronkach z Turcją Z góry dziękuję Gazel
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
Mam problem, potrzebuję konkretną datę rozegrania meczu barażowego ME drużyny młodzieżowej we Wronkach z Turcją Z góry dziękuję Gazel
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
|
|
|
12.11.99 (piątek), godz. 20:15, transmisja w TV publicznej (TVP1 lub TVP2). To dziwne bo ten mecz awizuje Polsat-2 kos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam serdecznie grupowiczów, Mam problem, potrzebuję konkretną datę rozegrania meczu barażowego ME drużyny młodzieżowej we Wronkach z Turcją Z góry dziękuję Gazel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktos bedzie na meczu? jesli tak proponuje spotkanie poz listek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
From: lis...@astercity.net (Listek) Czy ktos bedzie na meczu? jesli tak proponuje spotkanie poz listek Heh, tak samo jak na Placu Zamkowym? Artur Stal Mielec istnieje nie tylko w sercach naszych!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|