FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
odzie? gdzie w Polsce kupić odzież firmy Patagonia (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: odzie? gdzie w Polsce kupić odzież firmy Patagonia
vsv (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
odzie? gdzie w Polsce kupić odzież firmy Patagonia  
proszę o informację, czy jest u nas w kraju jakiś sklep, importer lub ktokolwiek kto sprzedaje odzież firmy Patagonia; dziękuję

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
magda i jacek (Go¶æ)
Data urodzin:

proszę o informację, czy jest u nas w kraju jakiś sklep, importer lub ktokolwiek kto sprzedaje odzież firmy Patagonia; dziękuję
niestety nie ma juz w polsce patagoni

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Basia Z. (Go¶æ)
Data urodzin:
niestety nie ma juz w polsce patagoni Kupiłam kilka polarów Patagonii w cenach od 10-15 zł w sklepach z odzieżą używaną. Niektóre mam już kilka lat i noszą się b. dobrze. Należy szukać tam, gdzie mają ciuchy amerykańskie, u nich to bardzo popularna firma. Pozdrowienia. Basia

proszę o informację, czy jest u nas w kraju jakiś sklep, importer lub ktokolwiek kto sprzedaje odzież firmy Patagonia; To juz bedzie 2% Pozdrawiam Lukasz Madeksza

magda i jacek (Go¶æ)
Data urodzin:
używaną. Niektóre mam już kilka lat i noszą się b. dobrze. Należy szukać tam, gdzie mają ciuchy amerykańskie, u nich to bardzo popularna firma. jakies dwa lata temu Bachleda  wysprzedawal sie z patagoni to sie dobrze obsprawilem generalnie nowe rzeczy z kolekcji sa bardzo drogie j.p

Kupiłam kilka polarów Patagonii w cenach od 10-15 zł w sklepach z odzieżą używaną. Niektóre mam już kilka lat i noszą się b. dobrze. Należy szukać tam, gdzie mają ciuchy amerykańskie, u nich to bardzo popularna firma. jakies dwa lata temu Bachleda  wysprzedawal sie z patagoni to sie dobrze obsprawilem generalnie nowe rzeczy z kolekcji sa bardzo drogie j.p dziękuję za informację; a tak w ogóle, znacie przyczynę dlaczego taki człowiek jak Bachleda zrezygnował z takiej firmy jak Patagonia ?

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team