FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie na studniowke max mara (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie na studniowke max mara
Łukasz (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie na studniowke max mara  
Ciężko kogoś takiego znaleźć. Poszukiwania  trwają już długo a studniówka się zbliża !!

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Lia (Go¶æ)
Data urodzin:
Ciężko kogoś takiego znaleźć. Poszukiwania  trwają już długo a studniówka się zbliża !! Ehh, najciemniej pod latarnia No musi byc ktos taki, kolezanka brata/siostry, kolezanka dziewczyny kumpla, nie szukaj ideału, tylko fajnej kompanki do zabawy Ja majac sytuacje kryzysowa (bo na 3 godziny przed sie okazało ze kochanie moje cos tam sobei zrobiło i isc i tanczyc nie moze) zawlokłam do szkoły ze soba kumpla - jajcarza. I naprawde sie ciesze ze to z nim byłąm na studniówce, bo bawiłam sie jak rzadko kiedy

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Gosia (Go¶æ)
Data urodzin:
Salon Dagnez ma sliczne sukienki. Tylko ceny tez sliczne (przynajmniej jak dla mnie ) www.dagnez.com.pl A czy one nie sa zbyt wyskokowe jak na studniowke? BTW przypomnialo mi sie, jak rok temu byla spora dyskusja, kiedy jedno z liceow warszawskich zrobilo sobie studniowke w jakims drogim hotelu, kreacje za kilka tysiecy itp. Czy to nie przesada? Gosia

DominikaNM (Go¶æ)
Data urodzin:
wlasnie ja ostatnio na Zabincu widzialam studio krawieckie i w witrynie wisialy ich sukienki jejkus niektore boskie byly. A gdzie mmiej wiecej to studio jest? Ja nic takiego na Zabincu nie widzialam.... A chetnie popatrzylabym...zanim zniknie jak wszystko na Zabincu DominikaNM

DominikaNM (Go¶æ)
Data urodzin:
A czy one nie sa zbyt wyskokowe jak na studniowke?   Maja bardzo wiele wzorow... W magazynie wisi ich setki - na pewno mozna cos wybrac na studniowke - czarne suknie o prostym kroju tez tam widzialam, bardzo eleganckie zrszta. A ceny tez sa zroznicowane , mam od nich sukienki za 50 zl)) Oczywiscie za tysiac i wiecej tez sa Ale warto tam zajrzec bo jest mozliwosc dopasowania do figury a nawet wyboru materialu. DominikaNM

DominikaNM (Go¶æ)
Data urodzin:
Lia Niech szuka Moze tez mu sie poszczesci tu nie trzeba bylo gromnicy zapalac  Eeeee, wystarczy ze poczyta grupe i uzyje trwalych kosmetykow)) DominikaNM

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team