FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie na studniowke max mara (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie na studniowke max mara
Lia (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie na studniowke max mara  
Użytkownik R:a:i:t <rob...@poczta.fm napisał w wiadomości Lia Niech szuka Moze tez mu sie poszczesci tu nie trzeba bylo gromnicy zapalac  Eeeee, wystarczy ze poczyta grupe i uzyje trwalych kosmetykow)) Nie wiem własciwie do czego sie odnosisz, ale usmiałąm sie od ucha do ucha )) Dzieki Ci Dominiko z apoprawienei humorku )

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
KaRoLa (Go¶æ)
Data urodzin:
hm szlam od kolezanki spod placu Imbramowskiego na Reja Przechodzilam kolo banku i pozniej jakos na skos, blisko takiego pasazu Ehm nei znam ulicy. Pozdrawiam K.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
DominikaNM (Go¶æ)
Data urodzin:
Nie wiem własciwie do czego sie odnosisz, ale usmiałąm sie od ucha do ucha )) Dzieki Ci Dominiko z apoprawienei humorku ) Ups, rzeczywiscie wpisalam nie pod tym co trzeba Chodzilo o : Z kims milym, usmiechnietym, kto lubi sie bawic, nie marudzi ze jej oczko poszło, nie biega co 10 minut do łazienki poprawiac makijazu ) DominikaNM PS A mnie sie wlasnie przypomniala taka zabawa co kazdy w kolku wpisuje na kartce jedno zdanie i zagina a nastepny wpisuje swoje i potem sie czyta te karteczki Wyszlo podobnie...

Gosia (Go¶æ)
Data urodzin:
  Maja bardzo wiele wzorow... W magazynie wisi ich setki - na pewno mozna cos wybrac na studniowke - czarne suknie o prostym kroju tez tam widzialam, bardzo eleganckie zrszta. Bylam przypadkiem na targach slubnych w Krakowie, gdzie ten salon sie prezentowal. Zdziwilo mnie i zniechecilo to, ze nie uszyja mi takiej sukienki, jaka chce, tylko jeden z modeli, ktory maja - a wszystkie sa na jedno kopyto, z gorsetem. Gosia

Użytkownik Biedronka <mariolabaty...@poczta.onet.pl napisał w wiadomości | a moze wsrod kolezanek rowniez sa maturzystki? Witaj, ja jestem maturzystką Ale co do sukienki to nic Ci niestety nie poradzę. Ja swoją kupiłam prawie rok temu, na studniówkę mojego chłopaka i w tej samej pójdę na swoją. Ktoś tutaj wspominał o białych bluzkach i spódniczkach... miałam okazję być na studniówce 2002 i widziałam tam prawie wyłącznie sukienki balowe... no cóż, czasy się zmieniają

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team