FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie na studniowke max mara (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie na studniowke max mara
anna (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie na studniowke max mara  

To ja jeszcze polecam salon Dagnez na Starowislnej - na przeciwko Uciechy . Maja bardzo duzy wybor sukienek na rozne okazje i przystepniejsze ceny niz max mara Zobacz sobie www.dagnez.com.pl
a ja tam bylam kiedys. owszem, pare ciekawych sukienek sie znalazlo, ale na studniowke to chyab nie bardzo. no chyba, ze teraz na studniowke chodzi sie w sukniach balowych.... tam to chyba jednak nie dla nastolatek... heh, a jeszcze nie tak dawno na studniowkach sie bywalo w bialych bluzkach i spodniczkach ja mialam sukienke szyta przez mame wedlug mojego wlasnego projektu

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Lia (Go¶æ)
Data urodzin:
Nie ma koleżanek  ale jest kolega , który też ma maturę. Bardziej zastanawiam sie  nad tym z kim iść niż  co ubrać. Z kims milym, usmiechnietym, kto lubi sie bawic, nie marudzi ze jej oczko poszło, nie biega co 10 minut do łazienki poprawiac makijazu )

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
R:a:i:s:t (Go¶æ)
Data urodzin:
Z kims milym, usmiechnietym, kto lubi sie bawic, nie marudzi ze jej oczko poszło, nie biega co 10 minut do łazienki poprawiac makijazu ) e...to ze swieca szukac PPP Raist

Lia (Go¶æ)
Data urodzin:
Lia Z kims milym, usmiechnietym, kto lubi sie bawic, nie marudzi ze jej oczko poszło, nie biega co 10 minut do łazienki poprawiac makijazu ) e...to ze swieca szukac PPP Niech szuka Moze tez mu sie poszczesci

R:a:i:s:t (Go¶æ)
Data urodzin:
Niech szuka Moze tez mu sie poszczesci tu nie trzeba bylo gromnicy zapalac Raist

KaRoLa (Go¶æ)
Data urodzin:
wlasnie ja ostatnio na Zabincu widzialam studio krawieckie i w witrynie wisialy ich sukienki jejkus niektore boskie byly. Pozdrawiam K. ps studniowka to bal = suknia balowa jak najbardziej wskazana

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team