FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
suknie na studniowke max mara (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: suknie na studniowke max mara
Biedronka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
suknie na studniowke max mara  
Czy Max mara ma moze strone internetowa?orientujecie sie??) mam problem.......malymi kroczkami zbliza sie studniowka.....chcialabym sobie kupic ladna,...gustowna sukienke-oczywiscie taka,ktora bylaby zgodna z terazniejsza moda....Wiem,ze MAx mara ma bardzo ladne sukienki....gdzie moznaby jeszcze taka kupic? jestem z Krakowa a moze wsrod kolezanek rowniez sa maturzystki? pozdrawiam!

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
KaRoLa (Go¶æ)
Data urodzin:
Catherina ma rowniez bardzo ladne wzornictwo salon na Jana naprzeciwko arsu. I ostatnio widzialam jakis nowy salon z ciekawymi sukienami na Siennej w tej odnowionej kamienicy. Pozdrawiam K.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
anna (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy Max mara ma moze strone internetowa?orientujecie sie??) mam problem.......malymi kroczkami zbliza sie studniowka.....chcialabym sobie kupic ladna,...gustowna sukienke-oczywiscie taka,ktora bylaby zgodna z terazniejsza moda....Wiem,ze MAx mara ma bardzo ladne sukienki....gdzie moznaby jeszcze taka kupic? jestem z Krakowa no to max mara jest na grodzkiej

Kropelka* (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik Biedronka <mariolabaty...@poczta.onet.pl napisał w wiadomości Salon Dagnez ma sliczne sukienki. Tylko ceny tez sliczne (przynajmniej jak dla mnie ) www.dagnez.com.pl Obejrzec zawsze mozna Ja tam na ostatnia okazje (wesele) wolalam sobie uszyc sukienke (z polecenia dziewczyn na grupie)... u pani wizazytki I jestem baaaardzo zadowolona Kropelka

DominikaNM (Go¶æ)
Data urodzin:
terazniejsza moda....Wiem,ze MAx mara ma bardzo ladne sukienki....gdzie moznaby jeszcze taka kupic? jestem z Krakowa a moze wsrod kolezanek rowniez sa maturzystki? To ja jeszcze polecam salon Dagnez na Starowislnej - na przeciwko Uciechy . Maja bardzo duzy wybor sukienek na rozne okazje i przystepniejsze ceny niz max mara Zobacz sobie www.dagnez.com.pl DominikaNM

&#321;ukasz (Go¶æ)
Data urodzin:
Nie ma koleżanek  ale jest kolega , który też ma maturę. Bardziej zastanawiam sie  nad tym z kim iść niż  co ubrać.                                                          Łukasz

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team