FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
buty Buty "szymano" SPD SHM032 moze ktos uzywa/l ? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: buty Buty "szymano" SPD SHM032 moze ktos uzywa/l ?
TFox (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
buty Buty "szymano" SPD SHM032 moze ktos uzywa/l ?  
pytam bo mam zamiar stac sie szczesliwym posiadaczem SPDow i trzeba by jakies buty zakupic a te sa za jedyne 159 zł (http://www.bikeonline.pl/product_info.php?cPath=30_4&products_id=868) , w necie o nich jakos cicho jedyne co mi sie wygugliło to to ze to model z 1999r i jakos nic wiecej proste pytanie czy jakos pierwsze buty SPD nadadza sie ? czy olac zagadnienie i od razu zakupic cos lepszego , ale jest tez taki myk ze moze sie okazac zem nie stworzony do SPDow (na razie jakos mnie to nie rajcowalo) i bede zmuszony oddac zestaw pedaly+buty w dobre rece , wiec moze jednak sprobowac zaczac od tych TANICH butow  ? to tyle Pzdr TFox t...@ks.k.pl , t...@box43.gnet.pl GaduGadu : 1206404 [WRO][Poranna MuShellka] http://www.mushellka.isp.pl  i  http://mushellka.wroclaw.net.pl

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Chrzanek (Go¶æ)
Data urodzin:
prosze, prosze, to je jeszcze sprzedaja?? jestem posiadaczem tego modelu...uzywam ich ciagle i nie przerwanie od pol roku, kupilem prawie nowe... jezeli maja to byc buty do sprawdzenia jak sie w SPD jezdzi to polecam. ich jedyna zaleta jest to ze sa SPD wady: bardzo podatne, ciagnac czuje wyginajacy sie but niedawno zaczela sie odklejac gumowa podeszwa ogolnie rzecz ujmujac sa to wygodne buty raczej do turystyki niz do wyczynu, jestem srednio z nich zadowolony, ale jako na pierwsze SPD nadaja sie idealnie niestety wszystkie podstawowe modele shimano beda zachowywac sie identycznie..... wiec jak nie chcesz wydawac 300 pln na buty to kupuj smialo, nic lepszego nie dostaniesz.... pozdrawiam

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
TFox (Go¶æ)
Data urodzin:
wiec jak nie chcesz wydawac 300 pln na buty to kupuj smialo, nic lepszego mam zamiar nie wiecej niz 200 , bo MAJA TO BYC 1WSZE SPDy   , ale oki najwyzej jak beda zle to sie wiecej zainwestuje, tak czy siak jakos trza wejsc w ten SPDowy swiatek )

Piopis (Go¶æ)
Data urodzin:
pytam bo mam zamiar stac sie szczesliwym posiadaczem SPDow i trzeba by jakies buty zakupic a te sa za jedyne 159 zł (http://www.bikeonline.pl/product_info.php?cPath=30_4&products_id=868) , w necie o nich jakos cicho jedyne co mi sie wygugliło to to ze to model z 1999r i jakos nic wiecej No prosze. ty tez chcesz byc profesjonalny. Mam nadzieje ze nie rozbierasz roweru na czesci i nie wazysz Ladne buty, moze bym i sobie nawet kupil ale rozmiary dziwne. Ja uzywam taki model jak ma Click i tez sie odkleja ta warstwa gumowa naokolo sztywnej podeszwy. Widocznie taka wada tych turystycznych modeli shimano. pzdr Piopis

TFox (Go¶æ)
Data urodzin:
Ladne buty, moze bym i sobie nawet kupil ale rozmiary dziwne. Ja uzywam taki model jak ma Click i tez sie odkleja ta warstwa gumowa naokolo sztywnej podeszwy. Widocznie taka wada tych turystycznych modeli shimano. pirsze SPDy w zyciu cza sprobowac pozniej sie Uprofesjonale

Cichom (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam nadzieje ze nie rozbierasz roweru na czesci i nie wazysz nie waze A WRECZ PASTWIE SIE NAD TAKIMI POSTAMI o wadze czesci , czym doprowadzam Mike'a do goraczki )) akurat mnie waga roweru nie inetersuje łogle Pozwolicie że się włącze do tej dysputy. IMHO odczuwanie wagi bike'a jest uzależnione od wagi samego jeźdźca. Tj. im mniej taki jeździec waży tym bardziej, powiedzmy, niewygodny jest dla niego ciężar roweru. Jeśli ktoś waży przypuśćmy 80-90kg to waga rowerka 13-14kg włąściwie nie ma znaczenia, ale jeśli waży mniej niż 50 tak jak ja np) to każdy zoszczędzony gram ma wpływ na 'lekkość' jazdy.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team