FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda na jesie? czy kupujecie już buciki na jesień? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda na jesie? czy kupujecie już buciki na jesień?
kamelianda (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda na jesie? czy kupujecie już buciki na jesień?  
Rozglądałam się dziś za jesiennymi bucikami, po  Wrzeszczu. Zadziwiłam się znajdując ładne, nieco za kostkę buciki, za 37,00 zł. Ale fason chyba ubiegłoroczny miały-zresztą nie to dla mnie jest istotne przy ich wyborze. Jeszcze się zastanowię czzy je kupić. Kamelia strasznie dre buty i myślę o kupieniu jeszcze sportowych bucików, takich jakich wiele na rynku itp. miejscach. Ale czy rzeczywiście warto? Małgorzata i Kamelia(4lata)

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Małgorzata i Kamelia(4lata)

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
mk (Go¶æ)
Data urodzin:
Tak juz czas, za parę tygodni już nie będą mieć jesiennych. Rok temu (pierwsza jesień małej) przegapiliśmy sprawę bo buty szukaliśmy w październiku. 37zł - bardzo tanio.

Agata Lerczak (Go¶æ)
Data urodzin:

Rozglądałam się dziś za jesiennymi bucikami, po  Wrzeszczu. Zadziwiłam się znajdując ładne, nieco za kostkę buciki, za 37,00 zł. Ale fason chyba ubiegłoroczny miały
Ojej. A co to znaczy ubiegłoroczny fason butów dziecięcych? Wy się czymś takim kierujecie ????? Agata + Ala (2l)

GosiaH (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik mk <mar...@poczta.onet.pl | Tak juz czas, za parę tygodni już nie będą mieć jesiennych. Rok temu | (pierwsza jesień małej) przegapiliśmy sprawę bo buty szukaliśmy w | październiku. Ja chciałam kupić w zeszłym tygodniu, ale jeszcze nie było rozmiaru mojej Anki (przypominam że chodiz o butki ortopedyczne). | 37zł - bardzo tanio. TO BARDZO BARDZO TANIO. Coś tak około 1/5 ceny, którą ja płacę.

Ojej. A co to znaczy ubiegłoroczny fason butów dziecięcych? Wy się czymś takim kierujecie ????? Agata + Ala (2l) Ja nie i tez bylam zdumiona, ale moze to dlatego, ze nie mam malej elegantki, a malego urwisa pozdrawiam cieplo poranna mgla i Kacper (4 l.)

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team