FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda na zim? Ubior na zime (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda na zim? Ubior na zime
any (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda na zim? Ubior na zime  
tylko ze nie na temat. Ano taki przykład na zmienność pogody w Tatrach. Jezeli Cie to nie interesuje, to czemuż zabierasz głos w okołotatrzańskiej dyskusji?

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
przy braku zagrożenia lawinowego. ROTFL!!! oblodzone, to musisz się po prostu wycofać. MEGA ROTFLL!!! spacery po dolinach i szczytach reglowych i w miejscach pozbawionych zagrozenia lawinowego,  przy dobrych warunkach pogodowych . 1. W dolinach też można znaleść parę miejsc zagrożonych 2. (wg mnie ważniejsze) Gdy mówimy o Tatrach, zdecydowanie unikajmy stwierdzeń brak zagrożenia lawinowego . Słowo w dużej mierze kształtuje postrzeganie i ocenę rzeczywistości. Wiele wypadków miało miejsce dlatego że nie nie było zagrożenia lawinowego - tzn było ale dwójka, więc kto by się przejmował? Góry tego typu + większa pokrywa śniegu = zagrożenie lawinowe (choć bywa ono różne w danym czasie i dla określonych stoków) POzdrawiam, Norbert Kwieciński

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Tomasz Sojka (Go¶æ)
Data urodzin:
 To fakt. Szanuję Twój wybór , pozostanę jednak przy swojej opinii - waży to mało, objętosciowo tyle co nic, nie jest wcale takie drogie a przydaje się bardzo... To powiedz mi dlaczego jest sens taszczyć drugą kurtkę. Czyli co można osiagnąć kurtką baleronem, czego nie da się zwykłą? Chyba tracę poczucie humoru, bo nie łapię tego dowcipu? Ale tak serio - to nie wiem co Ci odpowiedzieć, to było chyba pytanie wykańczające? W każdym razie wygrałeś. Pozdrawiam Tomek.

Marek R. (Go¶æ)
Data urodzin:
W poprzednim odcinku Robert Bryl pisał: [CUT] Ubrania w góry przeważnie są w oczojeebnych kolorach szczególnie te na zimę. Co do tego co sobie ludzie pomyśla to ich sprawa, jak mnie stać żeby sobie kupić pożądną kurtke to taką sobie kupie, po co mam łazić w gorszej.         pozdrawiam Marek.

Ale tak serio - to nie wiem co Ci odpowiedzieć, to było chyba pytanie wykańczające? W każdym razie wygrałeś. Rozumiem, że EOT, i nie dowiem się po co dwie kurtki? Dla upewnienia o swoich szczerych intencjach napiszę, ze jeśli wychodzę zimą po powrocie z wyprawy, to po to żeby pozjeżdżać z górki lub zobaczyć coś we wsi.

marek (Go¶æ)
Data urodzin:
A jak myślisz o Betlejemce to również czekan i raki (chyba ze tam można wypożyczyć. zdawalo mi sie, ze aby zostac dopuszczonym na kurs zimowy, najpierw trzeba bylo zrobic kurs letni, w skalkach chyba. Zmienilo sie? marek

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team