FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda obuwie Rzygam Matrixem (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda obuwie Rzygam Matrixem
Piotr Gnyp (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda obuwie Rzygam Matrixem  
Ja nie mam nic przeciwko zarobkowi, poniewaz kumam o co w tym wszystkim chodzi i jesli juz zdecyduje sie w cos wlozyc swoja kase to dostaje cos w zamian, ale z drugiej strony mnie to troche meczy bo wbija mi sie to na sile, gdzie sie nie obejrze to zielone skaczace wiadomo co. Reklama dzwignia handlu! Ale pomysl, gdyby nie to, co sie dzieje wokolo Matrixa, nie mial bys tylu swietnych artykulow ludzi, ktorzy nagle odkrywaja, ze jest cos takiego jak SF i Cyberpunk . Ba, ciekaw jestem, kiedy znowu wyciagna stara sprawe Snerga.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
soomal (Go¶æ)
Data urodzin:
Zgadza się na pradze jest Cinema City no dobra, nie mam pojecia gdzie ide bo to nie ja zalatwialem bilety ale ciesze sie jak dzieciak Narzedzia Opcje Opcje wysylania Ustawienia Tekstu (Grupy Dyskusyjne). Ustaw tam MIME, koduj uzywajac: brak. Dzieki temu OE nie bedzie dodawal tych spacji. pozdr, sooma

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
soomal (Go¶æ)
Data urodzin:
Ale nie przejmuj sie, System i tak wszystko kontroluje ) btw. slyszeliscie/czytaliscie wczoraj o morderstwach na tle.... matrix'owym? D jeden koles zabis starych, a jakas kobita sasiada, bo mysleli ze to agenci! geez, amerykance to niezle freak'i... To nie tak) Jedna gosciuwa zastrzelila swojego nauczyciela, bo myslala, ze jest agentem i chciala sprawdzic czy uniknie kul. Drugi ziomus zabil starych, bo chcial ich uwolnic z niewoli matrycy. Wlasciwie to moze nasz siwat to taki matrix, a jak umieramy to dowiadujemy sie prawdy? pozdr, soomal

KILu (Go¶æ)
Data urodzin:
Wlasciwie to moze nasz siwat to taki matrix, a jak umieramy to dowiadujemy sie prawdy? Gratuluje, właśnie w jednym pytaniu ująłeś to, co wszystkie religie świata zagłębiają od tysiącleci. ; KILu

anek (Go¶æ)
Data urodzin:
Gratuluje, właśnie w jednym pytaniu ująłeś to, co wszystkie religie świata zagłębiają od tysiącleci. ; pytanie jak pytanie. kazdy moze takie zadac. soomal, daj znac, jak dotrzesz do odpowiedzi xx.

lindberg (Go¶æ)
Data urodzin:
zagłębiają od tysiącleci. ; pytanie jak pytanie. kazdy moze takie zadac. soomal, daj znac, jak dotrzesz do odpowiedzi problem w tym, ze nie bedzie mial juz jak dac znac, jak pozna odpowiedz DD pozdr, lindberg

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team