FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda obuwie Rzygam Matrixem (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda obuwie Rzygam Matrixem
Piotr Gnyp (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda obuwie Rzygam Matrixem  
Czy juz kupiliscie kubek, chipsy i podpaski Matrix?)) Jeszcze nie, ale niech tylko znajde

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
anek (Go¶æ)
Data urodzin:
Ta zniewaga krwi wymaga! Sugerujesz, że Jet Li zagrał w 2 filmach albo coś koło tego? jezusiemaryjojozefieswiety, nie. nawet jakbym tak uwazala, to imdb szybko wyprowadza z bledu. skrot myslowy, pszepana. xx.

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
anek (Go¶æ)
Data urodzin:
S P O I L E R S P O I L E R S P O I L E R S P O I L ER dla niektorych puchatek to lektura zycia ale tak, to bylo niedopasowane. wzniosla scena na tarasie czy gdzie tam tez mnie zgniewala, bo ja myslalam, ze jak kogos pakuja w ten smieszny futeral, to juz na dobre, a tu taki kfiatek. tom kruz widac musial wyjsc na bohatera. krzywonogiego, ale zawsze. IMO ten film powinienbył skończyć się w momencie jak go puszkują lub kilka chwil póxniej ale z innym zakończeniem o, to to. zadnych ckliwych hepiendow. od tego mam filmy z sandra bullock. xx.

anek (Go¶æ)
Data urodzin:
och, a ty znow swoje. sadzisz, ze do wypelniacza przerwy reklamowej adresowalabym slowa czterosylabowe i dluzsze? Wiesz, ja nawet trollom odpowiadam zdaniami wieloktrotnie złożonymi, więc nie rozumiem, dlaczego inni mieliby robić inaczej. jestes jedyny w swoim rodzaju, to pewne xx.

paavob (Go¶æ)
Data urodzin:
sposob chca ja odzyskac, a nawet o zgrozo zarobic. Gdyby nie oni i zalew zielonych literek pewnie nie byloby tak szybko drugiej czesci. To samo tyczy sie innych filmow. To jest bardzo sluszne podejscie do zycia, niemniej z czystej konsekwencji powinienes kolekcjonowac te gadzety, bedac trybikiem w machinie placacej za kolejna czesc Matrixa)) A tak na powaznie to sadze, ze 50% chca oni czystego zysku i pojdzie to na nowe domy, nowe ferrari rzadzacych Warner Brosem, a tylko drugie pojdzie na kolejna czesc. Ja nie mam nic przeciwko zarobkowi, poniewaz kumam o co w tym wszystkim chodzi i jesli juz zdecyduje sie w cos wlozyc swoja kase to dostaje cos w zamian, ale z drugiej strony mnie to troche meczy bo wbija mi sie to na sile, gdzie sie nie obejrze to zielone skaczace wiadomo co. Pozdrawiam Paavob

Kenner (Go¶æ)
Data urodzin:

IMO ten film powinienbył skończyć się w momencie jak go puszkują lub kilka chwil póxniej ale z innym zakończeniem
Heh, ale to Spielberg On tak jakos ma, ze jego zakonczenia musza byc zaskakujace i trwac 2/3 filmu ) A ze zaskakuja negatywnie (no, przynajmneiej mnie) to juz inna bajka.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team