FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
torebki Torebki i znajomych kłólika (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: torebki Torebki i znajomych kłólika
masti (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
torebki Torebki i znajomych kłólika  
Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych  w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO.  I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się  utylizujących po zużyciu! Tak? u mnie w okolicy jak idę po zakupy do 1 sklepu i 2 bud na bazarku to do domu wracam z 0,5kg polietylenu...  Kupuję w sklepie ziemniaki - zawinięte w 2 torby, zawiązane, zważone i zametkowane - bach do torby. Pieczywo (mimo, że i tak biorę je przecież w torebce) - bach do oddzielnej torby.  Browar - a to pan sobie sam ułozy, ale to mleko to chyba nie powinno być w jednej torbie z pieczywem, wszak jest w foliowym worku...  Tak samo jak kupuję wędline na bazarku - nie, nie dadzą mi dorzucic do tych 4 pustych toreb, tylko dadzą następną torebkę... piętno za brak asertywności

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Ewa Pawelec (Gość)
Data urodzin:
Rafał napisał(a): Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO. I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się utylizujących po zużyciu! Tak? u mnie w okolicy jak idę po zakupy do 1 sklepu i 2 bud na bazarku to do domu wracam z 0,5kg polietylenu... No popatrzcie, to u mnie po prostu pytają czy chcę woreczek czy nie... EwaP HF FH

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
DeJotPe (Gość)
Data urodzin:
Rafał napisał(a): Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO. I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się utylizujących po zużyciu! Tak? u mnie w okolicy jak idę po zakupy do 1 sklepu i 2 bud na bazarku to do domu wracam z 0,5kg polietylenu... No popatrzcie, to u mnie po prostu pytają czy chcę woreczek czy nie... Ja podobno nie jestem asertywny, bo może wystarczyło zebym się odezwał, ale po prostu w sklepie wprowadzili taki zwyczaj, że kasjerki pakują zakupy wg pewnych reguł (nie wsadzą bułek do kartofli, lub jajek pod 2x2L coli), co jest w sumie dobrym zwyczajem.

Tomek P. (Gość)
Data urodzin:
Piętno też dla głupiego pytania, czy jak kupuję 1mb toruńskiej to czy   można ją ciapnąć na pół przed włożeniem do torebki - tak można. Jak on jest bieżący, ten metr, to po prostu zaprowadź go do domu. Ale jeść   bym potem nie radził.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team