FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
torebki Torebki i znajomych kłólika (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: torebki Torebki i znajomych kłólika
masti (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
torebki Torebki i znajomych kłólika  
W Warsiawie czy na jakim innym siemranym zadupiu tak jest? Bo u mnie we Wrocławiu to cywilizacja, elegancja-Francja. Może przez to, że samoobsługa i supermarket jest standardem... a w Breslau to nie? Bo mi wychodzi, że Jacek to z Katowic nadaje, ale ja truskawki cukrem.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jacek Plumpi (Gość)
Data urodzin:

Kur... jak ja nienawidzę sprzedawców-flejtuchów. Piętno dla Ciebie, że to tolerujesz, zamiast jej zwrócić uwagę. Jeśli zwrócenie uwagi by nie poskutkowało, zmieniłabym sklep.
Prtoblem w tym, że zwracam i już nie mam gdzie kupować śniadań Jacek Plumpi

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jacek Plumpi (Gość)
Data urodzin:

W Warsiawie czy na jakim innym siemranym zadupiu tak jest? Bo u mnie we Wrocławiu to cywilizacja, elegancja-Francja. Może przez to, że samoobsługa i supermarket jest standardem...
U nas w Częstochowie też nawalili supermarketów, ale mimowszystko po śniadanie chodzi się do najbliższych sklepików, bo bliżej i szybciej. Jacek Plumpi

misiczka (Gość)
Data urodzin:
Prtoblem w tym, że zwracam i już nie mam gdzie kupować śniadań Eeee, wykręty Możesz na nią nasłać sanepid pozdrawiam, Lesława Jaworowska

Jaroslaw Soja (Gość)
Data urodzin:
U nas w Częstochowie też nawalili supermarketów, ale mimowszystko po śniadanie chodzi się do najbliższych sklepików, bo bliżej i szybciej. Jacek Plumpi ... i jakość lepsza. Sprawdzone. Zupełnie inaczej się kupuje w momencie, gdy sprzedawca wie, że w pobliżu jest 5 innych sprzedawów owoców i jeśli wciśnie mi nadgniłą nektarynę, to następnym razem kupię u tego obok.

DeJotPe (Gość)
Data urodzin:
Nosz kuva. Na torebki was nie stać? Prowadzicie sklepy jedne z większych w okolicy, a torebek nie macie? Mam wam zafundować?! PIETNO. I dodatkowe za torebki foliowe, zamiast stosować papierowych, lepiej się utylizujących po zużyciu! Tak? u mnie w okolicy jak idę po zakupy do 1 sklepu i 2 bud na bazarku to do domu wracam z 0,5kg polietylenu... Kupuję w sklepie ziemniaki - zawinięte w 2 torby, zawiązane, zważone i zametkowane - bach do torby. Pieczywo (mimo, że i tak biorę je przecież w torebce) - bach do oddzielnej torby. Browar - a to pan sobie sam ułozy, ale to mleko to chyba nie powinno być w jednej torbie z pieczywem, wszak jest w foliowym worku... Tak samo jak kupuję wędline na bazarku - nie, nie dadzą mi dorzucic do tych 4 pustych toreb, tylko dadzą następną torebkę... Mam w kuchni za drzwiami taką wieeelką torbę gdzie trzymam te torby po zakupach, bo wiadomo - mogą się przydać. Mam też pełną szufladę mniejszych torem - na śniadanie. Już się ledwo mieszczą. Ktos wie po ile w skupie stoi 5kg HDPE? Za to jak idę do mamy, to ona nigdy nie ma takich toreb, bo babcia je wyrzuca. Zostają tylko porwane/dziurawe, albo brudne, co na ziemi w kałuży stały Piętno też dla głupiego pytania, czy jak kupuję 1mb toruńskiej to czy można ją ciapnąć na pół przed włożeniem do torebki - tak można. I tak ją pogryzę zanim połknę. Kształt pomidorów też mnie nie obchodzi - nie będe ich fotografował, tylko jadł. Kolejne piętno za wiązanie torebek z wędliną na supeł i zaklejanie tego supła ceną - jakbym chciał gdzieś w kącie go rozwiązać i może wyjąć jeden plasterek, lub co gorsza przemycić tam kartofla... Ech.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team