FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
trendy w modzie Volkl P60 SC Racing. (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: trendy w modzie Volkl P60 SC Racing.
math (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
trendy w modzie Volkl P60 SC Racing.  
gdzieś tu wspomniał, że nowy Atomic SL11 tez jakiś taki mały taliowany i miekki w dodatku. Co się dzieje??? tez mnie to zastanawia. Ale ludziska juz i u nas pomykaja na sprzecie  z 04/05. W weekend na Kasprowcu widzialem: SL9 i sl11 te zliterkami M. Salomona Streetracera no i nowe RC4 worldcupy sc te z takim 'oblesnym' napiszem Fischer na dziobie. Pozdr

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
wini (dom) (Go¶æ)
Data urodzin:
Nowa top slalomka Salomona też ma duży promien skrętu (13m przy 160cm), Ondo gdzieś tu wspomniał, że nowy Atomic SL11 tez jakiś taki mały taliowany i miekki w dodatku. Co się dzieje??? wyglada na to, ze producenci slalomek dostosowali oferte sklepowa do wymagan FIS dla zawodowcow czyli r=min 11m i to dla krotkich nart - dokladnie tyle maja nowe: Fischer SC WC 155  i Rossi 9S 158 Obejrzalem sobie wczoraj w Maksie nowe 9S i porownalem z ubieglorocznymi - niby podobne, ale wkladka zwana Activator w narcie/plycie pod tylnym wiazaniem jest jakby nieco krotsza teraz. No i to nowe ciekawsze taliowanie

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
gdzieś tu wspomniał, że nowy Atomic SL11 tez jakiś taki mały taliowany i miekki w dodatku. Co się dzieje??? Poszukiwanie na sile nowosci - takie jest moje zdanie. Czyms trzeba przyciagnac klienta. CHoc takiego jak ja raczej to odstraszylo. Obnizenie sztywnosci takiej narty, przeznaczonej stricte dla quasi-wyczynowcow dyskwalifikuje ja. jestem prawnikiem, moze dlatego ciezko mi zrozumiec taki marketing . Anyway - musze bardzo uwazac zeby nie przegiac moich slodkich malenstw. beda mi jeszcze dluuugo sluzyc ;D

wyglada na to, ze producenci slalomek dostosowali oferte sklepowa do wymagan FIS dla zawodowcow czyli r=min 11m i to dla krotkich nart - dokladnie tyle maja nowe: Fischer SC WC 155  i Rossi 9S 158 Nowe Rossi zawodnicze mają taliowania 112-64-98 dla 155 i 115-63-99 dla 165. Za to nartki slalomowe sklepowe zapowiadają się duuuużo lepiej. 118-66-104 to takie Fischery 04/05 z tym że z siedem milimetrów więcej z tyłu. A jak komuś nie chce się przedzierać przez japońskie krzaczki to te nartki (Atomic, Salomon) umieściłem na stronie http://narty.naszegory.pl Pozdrawiam Michał Biniek

Blackone (Go¶æ)
Data urodzin:
106-64-95. Ale za to jak podają Japońce (wszystko jest w pdf'ach na atomicsnow.jp z tym, że chyba grup LT i ST nie będzie w Europie, ale tylko chyba). Ale SL:9 już są całkiem, całkiem. 121-65-106 przy 170. Ale za to mile mnie zaskoczyła nowa grupa nartek Atomic metron, model M:11 Puls ti - toż to rasowe łopaty do FUNu ...no przynajmniej tak obiecująco się prezentują po promieniu skrętu, widziałam je w sklepie w Gdańsku w centrum handlowym Madison. Tylko miękkie jakies takie bardzo. pozdrawiam Gosia

Wojtek Kubissa (Go¶æ)
Data urodzin:
Obejrzalem sobie wczoraj w Maksie nowe 9S i porownalem z ubieglorocznymi - niby podobne, ale wkladka zwana Activator w narcie/plycie pod tylnym wiazaniem jest jakby nieco krotsza teraz. No i to nowe ciekawsze taliowanie Rossi 9S w sezonie 2004/2005 beda w dwoch wersjach - World Cup i zwykle katalogowe. Oprocz konstrukcji dosc znacznie roznia sie geometria (np. szerokoscia). Na testach ludzie ktorzy bardzo dobrze jezdzili mowili, ze albo trzeba brac wersje WC albo 8S. Wtedy albo masz bezkompromisowa twarda narte albo wymagajaca duzo mniej wysilku w czasie jazdy. Wojtek

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team