FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda kobieca beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda kobieca beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro
Wojtek M. (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
moda kobieca beznadziejna moda KOBIETY zacznijcie patrzeć w lustro  
Witam Kto mi powie, dlaczego coraz więcej fajnych dziewczyn tak idiotrycznie się ubiera. Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. A cała śmieszna kobiecina stoi na półbutach z płąską podeszwą. Porażka, wyglądają jak bezmyślne kury. Pozdrawiam Wojtek z Krakowa ps. nie jestem gejem

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Wojtek M. (Go¶æ)
Data urodzin:
getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. Do kompletu brakuje tylko złotej torebki, komórki powieszonej na szyjce... chociaż i taki przypadek dziś widziałem. Właśnie to mnie skłoniło do podzielenia się z Wami tym spostrzeżeniem

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Kama (Go¶æ)
Data urodzin:
 Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. Do kompletu brakuje tylko złotej torebki, komórki powieszonej na szyjce... chociaż i taki przypadek dziś widziałem. Właśnie to mnie skłoniło do podzielenia się z Wami tym spostrzeżeniem Mnie dużo bardziej nie podobają się te dziwne spodnie przed kolano. Niby eleganckie, a kończą się w tak idiotycznym miejscu. Widziałam już parę setek tak ubranych kobiet (głównie po galeriach biegają ale ani jedna nie wyglądała dobrze. Te spódniczki z getrami mają IMO swój urok, choć ja nie ubrałabym się tak.

matryc (Go¶æ)
Data urodzin:
 Jakaś tandetna bluza, do tego spódniczka a pod nią kretyńskie czarne getry niemające nic wspólnego z dobrym gustem. Do kompletu brakuje tylko złotej torebki, komórki powieszonej na szyjce... chociaż i taki przypadek dziś widziałem. Właśnie to mnie skłoniło do podzielenia się z Wami tym spostrzeżeniem To prawda, z roku na rok coraz gorzej się ubierają. Teraz zobaczyć kobiete w normalnej spódniczce to rzadkość, ciągle widze np. co mnie zaskakuje, panienka ma spódniczke a pod nią dżinsy, tragedia. A te getry to Boże, taka moda to panuje/panowała w przedszkolach (i to w dodatku w latach 80-tych), ale na ulice w czymś takim...

Player (Go¶æ)
Data urodzin:

Mnie dużo bardziej nie podobaj? się te dziwne spodnie przed kolano. Niby eleganckie, a kończ? się w tak idiotycznym miejscu.
o dokładnie, beznadzieja straszna takie spodnie, nie mogę na to patrzeć pozdrawiam PLujer

Maciek (Go¶æ)
Data urodzin:
Widziałam już parę setek tak ubranych kobiet (głównie po galeriach biegają Milosniczki sztuki. To sie chwali.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team