FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
moda m?ska 2008 Co wydawcom sprawia przyjemnosc ? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda m?ska 2008 Co wydawcom sprawia przyjemnosc ?
moda m?ska 2008 Co wydawcom sprawia przyjemnosc ?  
Przecież ja nie mówię, że nie była słuchana powszechnie, nawet ja to w końcu słyszałem. Przeczyłem tylko interpretacji kolegi Flei, jakoby jego _interpretacja_ była powszechna. Mogę się zgodzić z jej powszechnością wśród przygłupów z Mycisk Niżnich. Z poprawką na ogólnie przygłupów, zgoda. Tyle, że ja odebrałem dżołk Michała, jako takie narzekanie na fakty, że się zdarzyły. A ja go odebrałem jako kpinę z pewnych postaw.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Przecież ja nie mówię, że nie była słuchana powszechnie, nawet ja to w końcu słyszałem. Przeczyłem tylko interpretacji kolegi Flei, jakoby jego _interpretacja_ była powszechna. Mogę się zgodzić z jej powszechnością wśród przygłupów z Mycisk Niżnich. Z poprawką na ogólnie przygłupów, zgoda. Tyle, że ja odebrałem dżołk Michała, jako takie narzekanie na fakty, że się zdarzyły. A ja go odebrałem jako kpinę z pewnych postaw. Z tych postaw to sobie teraz można kpić i mówić o dżołkach , to było jednak dwadzieścia parę lat temu. GS

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Z poprawką na ogólnie przygłupów, zgoda. Tyle, że ja odebrałem dżołk Michała, jako takie narzekanie na fakty, że się zdarzyły. A ja go odebrałem jako kpinę z pewnych postaw. Z tych postaw to sobie teraz można kpić i mówić o dżołkach , to było jednak dwadzieścia parę lat temu. No więc jeśli nie należysz do ludzi, którzy wybuchają śmiechem gdy w filmie z cyklu Naga Broń pada tekst pamiętam to śledztwo... były lata 70... miejscem zbrodni była dyskoteka , i widzimy retrospektywę z odpowiednio karykaturalnymi garniturami i fryzurami... to mnie to nawet nie dziwi . Moda sprzed dwóch dekad to zawsze jest coś zabawnego.

No więc jeśli nie należysz do ludzi, którzy wybuchają śmiechem gdy w filmie z cyklu Naga Broń pada tekst pamiętam to śledztwo... były lata 70... miejscem zbrodni była dyskoteka , i widzimy retrospektywę z odpowiednio karykaturalnymi garniturami i fryzurami... to mnie to nawet nie dziwi . Moda sprzed dwóch dekad to zawsze jest coś zabawnego. Tak, a znasz kogoś kogo śmieszy moda męska z lat 40-tych?

Użytkownik Roman Werpachowski < r o m a nNOSPAM @theta1.cft.edu.pl napisał w wiadomości Tak, a znasz kogoś kogo śmieszy moda męska z lat 40-tych? Piszesz do nas z lat 60 przez vortex w suficie? m.

No więc jeśli nie należysz do ludzi, którzy wybuchają śmiechem gdy w filmie z cyklu Naga Broń pada tekst pamiętam to śledztwo... były lata 70... miejscem zbrodni była dyskoteka , i widzimy retrospektywę z odpowiednio karykaturalnymi garniturami i fryzurami... to mnie to nawet nie dziwi . Moda sprzed dwóch dekad to zawsze jest coś zabawnego. Tak, a znasz kogoś kogo śmieszy moda męska z lat 40-tych? Komizm polega na tym, że się te czasy pamięta, więc oczywiście żarty tego typu wygasają razem z pewnym horyzontem czasowym.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team