FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzura Nowa fryzura (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzura Nowa fryzura
Nika (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzura Nowa fryzura  
Wiele razy mozna uslyszec jak kobiety narzekaja, ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
ulast (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzura Nowa fryzura  
Obcielas piekne loki na jeza,czy tez przefarbowalas sie na czerwono..mezczyzni tylko takie zmiany na glowie sa w stanie zobaczyc))) Pozdrufka Ula

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
arthis (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzura Nowa fryzura  
Wiele razy mozna uslyszec jak kobiety narzekaja, ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika To mi cos przypomnialo. Pare lat temu w drodze z obiadu na kawe szlismy z kolega za gromadka dziewczyn. Nasza uwage zwrocily wtedy buty na strasznie grubej podeszwie, dzis nic specjalnego. Moj kolega powiedzial wtedy: to jest moda, tego nie nalezy rozumiec ani komentowac, tylko ogladac. Widzisz Nika, my mamy po prostu dystans do tych spraw i zachowujemy zimna krew tak dlugo jak dlugo nas to nie dotyczy. Mnie nieraz zaskakiwaly riposty, jakie dostawalem wyglaszajac opinie na temat roznych fryzur, ubiorow, butow etc. Rzut beretem ode mnie siedzi dziewczyna i wyglada jak... demon. Ubior a la gothic, komputer obklejony napisami 'Go well, go hell', R.I.P. itd. NIE DOTYCZY. a+ arthis

Mireq (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzura Nowa fryzura  
ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika

fryzura Nowa fryzura  
ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika

gregor (Go¶æ)
Data urodzin:
fryzura Nowa fryzura  
Obcielas piekne loki na jeza,czy tez przefarbowalas sie na czerwono..mezczyzni tylko takie zmiany na glowie sa w stanie zobaczyc))) Pozdrufka Ula Nie tylko. Delikatny balejaz rowniez

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team