fryzura Nowa fryzura (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Ulubione: 0
|
|
|
TEMAT: fryzura Nowa fryzura
|
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
|
Wiele razy mozna uslyszec jak kobiety narzekaja, ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
Obcielas piekne loki na jeza,czy tez przefarbowalas sie na czerwono..mezczyzni tylko takie zmiany na glowie sa w stanie zobaczyc  ))) Pozdrufka Ula
|
|
|
|
|
|
|
Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników. |
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
|
Wiele razy mozna uslyszec jak kobiety narzekaja, ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika To mi cos przypomnialo. Pare lat temu w drodze z obiadu na kawe szlismy z kolega za gromadka dziewczyn. Nasza uwage zwrocily wtedy buty na strasznie grubej podeszwie, dzis nic specjalnego. Moj kolega powiedzial wtedy: to jest moda, tego nie nalezy rozumiec ani komentowac, tylko ogladac. Widzisz Nika, my mamy po prostu dystans do tych spraw i zachowujemy zimna krew tak dlugo jak dlugo nas to nie dotyczy. Mnie nieraz zaskakiwaly riposty, jakie dostawalem wyglaszajac opinie na temat roznych fryzur, ubiorow, butow etc. Rzut beretem ode mnie siedzi dziewczyna i wyglada jak... demon. Ubior a la gothic, komputer obklejony napisami 'Go well, go hell', R.I.P. itd. NIE DOTYCZY. a+ arthis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
|
ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
|
ze ich mezczyzni nie zauwazaja zmian w ich wygladzie. Bylam dzisiaj u fryzjera. Wracalam do domu rozpromieniona, bo fryzjerka zrobila dobra robote. A moj Mis Najukochanszy jak mnie zobaczyl wpadl w nerwy, zapytal co ja zrobilam ze swoimi wlosami, powiedzial, ze nie moze na mnie patrzec i nazwal mnie potworem............. Chyba wolalabym, zeby nie zauwazyl.............. Nika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fryzura Nowa fryzura
|
|
Obcielas piekne loki na jeza,czy tez przefarbowalas sie na czerwono..mezczyzni tylko takie zmiany na glowie sa w stanie zobaczyc ))) Pozdrufka Ula Nie tylko. Delikatny balejaz rowniez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|