FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury dla nastolatek Romans mojej siostry- ciąg dalszy (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury dla nastolatek Romans mojej siostry- ciąg dalszy
Natchniuza (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury dla nastolatek Romans mojej siostry- ciąg dalszy  
PS: Teoretycznie można zajść w ciążę mając 11 lat No, teoretycznie mozna. I praktycznie chyba tez Nie wiem, nigdy nie zachodzilam w ciaze w wieku 11 lat ) To zalezy od danej dziewczyny...

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Strix (Go¶æ)
Data urodzin:
z B, ktory jednak kocha kogos innego, [ciach wielkie perspektywy Konrada na światowej sławy operę mydlaną)))] Kodradku! Ona ma 15 lat! tym lepiej dla filmu - wiecej tragizmu A serio: mysle, ze powinnas jej poradzic, aby dzialala, tak jak uwaza za sluszne. Jesli jest wrazliwa, to zapewne nie urazi zadnego z kolegow. Jesli bedzie nieszczera, moze narobic sobie i im duzo przykrosci. Pozdrawiam i zycze powodzenia Twojej zakochanej siostrze

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Strix (Go¶æ)
Data urodzin:
B, ktory jednak kocha kogos innego, ale poniewaz kocha bez wzajemnosci, ma zamiar wstapic w przyszlosci do kleru i obecnie zastanawia sie, czy jest s ens ciagnac zwiazek z X dalej, bo swoja droga podejrzewa X o romans z C i zwierza sie z tego A, ktory okazuje sie bratem C. Jak to potoczy sie dalej ??? Ze 100 odcinkow da sie z tego nakrecic jakiegos mydla jak przeczytalem pierwsze zdanie, to pomyslalem, ze moglbys byc pisarzem scenariuszy dla telenowel (czesto takie czytuje w programie TV - poczytajcie kiedys, jak macie zly nastroj ). Jak przeczytalem ostatnie zdanie - stwierdzilem, ze juz chyba wpadles na ten pomysl ;D Pozdrawiam,

Alienkaa (Go¶æ)
Data urodzin:
- Hide quoted text -- Show quoted text -

Ada [dadi] (Go¶æ)
Data urodzin:
No, nareszcie. Po wszystkim. Siostra jakoś się ustatkowała. Dziękuję wszystkim za dobre rady. Ona stwierdziła, że chyba już jest ok, bo gdyby jemu (temu pierwszemu) choć trochę na niej zależało to by coś zrobił. A że nic nie robi to widocznie nie jest tego wart i dobrze, że to się stało teraz, a nie za pół roku. Po dwóch tygodniach cierpienia chyba przeszły jej wyrzuty sumienia. Ale z kolei ze mną jest coś nie tak. Ale co ja tu będę wszystkich zanudzać. Nieważne. Powinnam założyć listę pt. Perypetie Ady i jej siostry .  ;-( Pozdrawiam, Ada i jej Wraczek, oraz dwa żółwiki dad...@wp.pl

Ada [dadi] (Go¶æ)
Data urodzin:
No wiesz.... bierzesz moją siostrę za puszczalską?! Obraziłam się! Hmm... Teraz to ja juz nie wiem, czy Ty sie naprawde obrazilas, czy tylko zartujesz?! Nie wstawilas zadnych usmieszkow ))), wiec moze naprawde? -( Ojej... Ojej, ja sie nigdy nie obrazam! Twoje szczęście, bo w przeciwnym wypadku byłoby z Tobą naprawdę ciężko......... Pozdrawiam, Ada i jej Wraczek, oraz dwa żółwiki dad...@wp.pl

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team