FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury intymne Intymne fryzury (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury intymne Intymne fryzury
Jerzy Nowacki (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury intymne Intymne fryzury  
Spedzilem ostatnio chwile w analogicznej grupie, lecz za zachodnia granica. Jedna Fräulein, powolujac sie na wlasne obserwacje z sauny oraz swej Freundin, bedacej ginekologiem, poinformowala, ze coraz wiecej dziewczyn wygala swe lono. Moda ta dotknela tez facetow. Jeden Hans usilnie dopytywal o zaklad fryzjerski, w ktorym moglby zafundowac sobie elegancka fryzure pod brzuchem. Ktos napisal, ze to kosztuje 150 DEM. Czego to ludzie nie wymysla... A jak jest u nas nad Wisla? Jakie sa Wasze doswiadczenia? Moja zona latem dostaje wscieklizny z powodu wlosow wystajacych spod kostiumu, kategorycznie oswiadcza, ze interesuje ja jedynie plaza dla nudystow i nie decyduje sie na zadne sadystyczne zabiegi w okolicach lona. Pozdrowienia George

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Fei Long (Go¶æ)
Data urodzin:
Moje osobiste doswiadczenia zwiazane z fryzurami w czesciach intymnych siegaja 8-9 roku zycia, a moze 10... nie wiem... ale mniejsza z tym. O co chodzi? juz wyjasniam... otoz kiedy tylko zauwazylem, ze w miejscach intymnych zaczyna wyrzynac sie pierwszy zarost, pomyslalem sobie: ale ze mnie gosc! teraz juz jestem mezczyzna! ... i z tej okazji dalem upust swej meskosci lekkim, mlodzienczym onanizmem jednak zarost pokrywal me krocze w stopniu jak najbardziej niezadowalajacym, tzn. ledwo co postrzegalnym. obejrzalem wtedy w telewizji jakis program o maszynakch do golenia i powiedzieli tam, ze czym czesciej wlos golony, tym szybciej i mocniej rosnie... coz wiec mialem robic, skoro w telewizji polskiej to powiedzieli, wiec pobieglem do kiosku ruchu, ledwo wystajac znad okienka poprosilem o taka maszynke, co to w telewizji reklamuja, pobieglem z nia do domu i ... ogolilem sobie krocze... calosc moze bylaby znosna, gdyby nie to, ze calosci dokonalem na sucho , tzn. bez uzycia jakiegokolwiek nawilzacza. ze przez nastepne trzy dni ledwo chodzilem i sie po nogach drapalem, to juz inna historia... oj! dramat! tak, czy siak nikomu nie polecam golenia pachwin... a juz szczegolnie na sucho... kiedys mialem do czynienia z dziewczyna, ktora robila kazda glupote, aby tylko pozostac na topie mody... kiedy doszlo miedzy nami do zblizenia i po zdjeciu ladnych wycietych fig ujrzalem w miejscu futerka wygolona mordke, mniej wiecej taka , nasza przygoda skonczyla sie moim konwulsyjnym smiechem pod lozkiem i jej placzem... ale jazda!!! Fei Long

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
wojtek (Go¶æ)
Data urodzin:
Moja tez dostawala (ze wzgledu na branie przez jej Mame lekow hormonalnych ma bardzo obfite owlosienie), ale zaczela stosowac balsam Kalo (i tu serdeczne podziekowania dla Melisy). Co prawda okropnie jej wspolczuje, gdy pomysle jakie to uczucie wyrywac sobie wlosy, ale biorac pod uwage efekt stosowania w.w. balsamu za niedlugo skoncza sie problemy. pozdrawiam wojtek

Oktawik (Go¶æ)
Data urodzin:
latem dostaje wscieklizny z powodu wlosow wystajacych spod kostiumu, ja tez... zreszta nie tylko latem... jak wystaja spod bielizny tez mnie draznia, podobno sa jakies masci, czy tabletki dzieki ktorym przestaja rosnac, ale obawialabym sie, zeby przypadkiem nie przestaly tez na glowie rosnac )) pozdrawiam                                         -Oktawik.

Kain (Go¶æ)
Data urodzin:
ja tez... zreszta nie tylko latem... jak wystaja spod bielizny tez mnie draznia, podobno sa jakies masci, czy tabletki dzieki ktorym przestaja rosnac, ale obawialabym sie, zeby przypadkiem nie przestaly tez na glowie rosnac )) A gdy ja zobacze wystajaca kepke spod kostiumu moge sie niezle rozjarac . Jest taka masc ktora sie smaruje i wlosy nie odrastaja. Wiec jak nie posmaruje sobie glowy to jej nie przestana rosnac . Tyle ze najpierw musi sobie wlosy zdepilowac - Auuuuuuuuu Kain

...bardzo milo jest miec wygolone lono w zasadzie przyjmuje takie stanowisko ze w zimie jak w zimie ale wraz z nadchodzaca wiosna konieczne sa tez pewne posuniecia kosmetyczne (oczywiscie mam na mysli kosmetyke intymna) i wiosna powoduje to ze wygalam sobie dokladnie lono i stan ten utrzymuje przewaznie do poznej jesieni, zareczam ze jest to bardzo wygodne, latem rowniez bardzo higieniczne nie mowiac juz o dzialaniu mojej malutkiej wygolonej muszelki na chlopaka... jus...@promail.pl

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team