FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
fryzury koki Jean Louis Dawid (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury koki Jean Louis Dawid
ila (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
fryzury koki Jean Louis Dawid  
Chodze do salonu fryzjerskiego Jean Louis Dawid , odpowiadaja mi ich usługi , no moze mogliby byc nieco tańsi . Ale zastanawiam sie czy robia tam fryzury wyjsciowe ? Upiecia , koki ? Moze ktos z was wie ?

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Margaret (Go¶æ)
Data urodzin:
wyjsciowe ? Upiecia , koki ? Moze ktos z was wie ?  a znasz jakiegos Fryzjera gdzie takowych uslug nie wykonuja? bo ja nie pzd

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Joanna P. (Go¶æ)
Data urodzin:
wyjsciowe ? Upiecia , koki ? Moze ktos z was wie ?

ila (Go¶æ)
Data urodzin:
Za strzyzenie z modelowaniem ok. 60 zl. - niewiem dokładnie bo ja płace ze zniżka dla studentów i uczniów. za farbowanie- niezalenie jakie chyba 110 albo 130 (bez strzyzenia).

Margaret (Go¶æ)
Data urodzin:
ich stronke www ale nie ma nic wspomniane o cenach Pozdrawiam odpisuj pod postami.zawsze. Co do JLD,to ja idę tam na mycie+modelowanie+prostowanie prostownica. Płace 21zl,z tego co wiem,to jedyny salon,ktory traktuje prostowanie prostownica jako czesc modelowania,a nie jako usluge dodatkowo(dla porownania w Franck Provost calosc wyszłaby ok 70-80zł. Natomiast samo mycie+modelowanie+strzyzenie robie wlasnie w FP,bo pakiet wychodzi mnie 37zł, a masaz głowy robia cudny

Witam, a tak z ciekawosci ile licza sobie za obciecie? balejaz? Ogladalam ostatnio ich stronke www ale nie ma nic wspomniane o cenach Pozdrawiam odpisuj pod postami.zawsze. Co do JLD,to ja idę tam na mycie+modelowanie+prostowanie prostownica. Płace 21zl,z tego co wiem,to jedyny salon,ktory traktuje prostowanie prostownica jako czesc modelowania,a nie jako usluge dodatkowo(dla porownania w Franck Provost calosc wyszłaby ok 70-80zł. Natomiast samo mycie+modelowanie+strzyzenie robie wlasnie w FP,bo pakiet wychodzi mnie 37zł, a masaz głowy robia cudny Spróbuje sie dowiedziec ile kosztuje upiecie w Franck Provost, ta cena za strzyzenie jest zachecająca , moze i ja zaczne tam chodzic

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team