FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
pasemka Gdzie zrobic cieniutkie pasemka? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: pasemka Gdzie zrobic cieniutkie pasemka?
pasemka Gdzie zrobic cieniutkie pasemka?  
Wiem, ze pojawialay sie watki o fryzjerach, ale nie znalazlam odpowiedzi namoje pytanie. Szukam fryzjera, który zrobi mi ladne CIENIUTKIE pasemka ciemny braz z blondem. Najlepiej nie w salonie tylko prywatnie zawsze troche taniej jest Znalazlam tania  fryzjerke (kolory takie o jakie mi chodzi), ale niestety pasma sa bardzo szerokie, wiec szukam dalej i licze na Wasza pomoc

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Eulalka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
pasemka Gdzie zrobic cieniutkie pasemka?  
Wiem, ze pojawialay sie watki o fryzjerach, ale nie znalazlam odpowiedzi namoje pytanie. Szukam fryzjera, który zrobi mi ladne CIENIUTKIE pasemka ciemny braz z blondem. Najlepiej nie w salonie tylko prywatnie zawsze troche taniej jest Pozornie. Zadzwoń do salonu Ona i On w Gdyni na Chylońskiej i zapytaj ile biorą za pasemka. Jak dla mnie jest tam b. tanio i bez względu na to, co sobie wymyślę, zawsze jest zrobione jak trzeba. (Parę dni temu widziałam, jak robiły właśnie takie cieniutkie blond, więc na pewno potrafią. Eulalka

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team