FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
trendy w?osy Trendy Jurek (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: trendy w?osy Trendy Jurek
trendy w?osy Trendy Jurek  
  [ From     : Lech Szychowski <le...@pse.pl                                 ]   [ Subject  : Re: Trendy Jurek                                               ]   [ Newsgroup: pl.comp.os.advocacy                                            ]   [ Date     : 14 Oct 2003 18:53:41 GMT                                       ]   [ Msg-ID   : <bmhgnl$85...@news.pse.pl                                     ]  

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
  W dzisiejszej audycji wystąpił Jurek (krótkie włosy, czerwona   bluza), który ma dużo Maków (posypuję głowę popiołem ponieważ   nie zapamiętałem ile dokładnie). Jurek powiedział, że Maki są   lepsze od pecetów bo ośmioletni chłopiec z psem jest w stanie Maka   wyjąć z pudełka i w kilka minut podłączyć do Internetu.     Zrozumieć nie mogę roli tego psa w podłączaniu Maka do Internetu   Może to w myśl zasady co dwie głowy to nie jedna ?  

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
  [ From     : Marcin Pasternak <m_p...@spam.is.bad.inet.com.pl              ]   [ Subject  : Re: Trendy Jurek                                               ]   [ Newsgroup: pl.comp.os.advocacy                                            ]   [ Msg-ID   : <Xns9414F13A351CEodra1...@127.0.0.1                           ]

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team