FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
upi?cia Firanki i ich ładne upięcia ?? (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: upi?cia Firanki i ich ładne upięcia ??
Bozenka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
upi?cia Firanki i ich ładne upięcia ??  
Mam małe miszkanie i nie lubię zbytnio firanek ale bardzo chcialabym urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. tak by zaskoczyć Teściową) Dziekuje za udzielone porady)

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.

Mam małe miszkanie i nie lubię zbytnio firanek ale bardzo chcialabym urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. tak by zaskoczyć Teściową) Dziekuje za udzielone porady)

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
annikka (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam małe miszkanie i nie lubię zbytnio firanek ale bardzo chcialabym urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. tak by zaskoczyć Teściową) Dziekuje za udzielone porady) Ja zaskoczyłam teściową brakiem firanek. Efekt murowany. Ania

Piotr (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam małe miszkanie i nie lubię zbytnio firanek ale bardzo chcialabym urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. może tak:         ? albo tak:          ? bo tak:       to chyba jednak nie... narysowac ci dokładniej czy kumasz już?

Aleksa_Be (Go¶æ)
Data urodzin:
urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. tak by zaskoczyć Teściową) Dziekuje za udzielone porady)

ZbyszekZ (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam małe miszkanie i nie lubię zbytnio firanek ale bardzo chcialabym urozmaicic moje wnętrze. Jak dobrze i ciekawie upiąć w sypialni i salonie firanki. tak by zaskoczyć Teściową) Dziekuje za udzielone porady) Użyj google i znajdziesz np taki katalog: http://www.haft.com.pl/Produkty/tabid/128/Type/ProductsList/Mode/Norm... albo 1000 innych i wybierz.

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team