FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
uroda w?osy Jedwab do włosów czyni cuda!:) (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: uroda w?osy Jedwab do włosów czyni cuda!:)
Blancanieves (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
uroda w?osy Jedwab do włosów czyni cuda!:)  
Witam serdecznie, Kupiłam sobie ostatnio buteleczkę koncentratu jedwabiu. Użyłam go na razie tylko 3 razy na końce włosów. Co prawda włosy nie lśnią mi jak w kolumbijskiej telenoweli , chociaż  trochę lśnią, a najważniejsze - nie mam siana na końcówkach. Mam długie, proste włosy, farbowane na blond i po myciu często na końcach miałam kompletne siano (wronie gniazdo jak mawia moja mama). Teraz końcówki zrobiły się bardziej posłuszne, są bardziej uilzane (ale nie tłuste!), nie puszą się i nawet dają się ułożyć! W dodatku ten jedwab bardzo ładnie pachnie i ten zapach nie wietrzeje z włosów po godzinie, tylko utrzymuje się przez 2 - 3 dni. Bardzo polecam, szczególnie osobom z farbowanymi, przesuszającymi się włosami! Pozdrawiam serdecznie

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Sana/Anna (Gość)
Data urodzin:
A gdzie i jak kupic taki jedwab?? No i czy cenny jak złoto...?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Blancanieves (Gość)
Data urodzin:
Ja kupiłam swój w sklepie z artykułami fryzjersko - kosmetycznymi w Gdańsku. Mała buteleczka kosztowała 10 zł, z tym, że jest on bardzo wydajny - używa się dosłownie 3 kropel. Pani w sklepie powiedziała, że przy myciu głowy  2 - 3 razy w tygodniu, ta buteleczka starczy na miesiąc.

Ja kupiłam swój w sklepie z artykułami fryzjersko - kosmetycznymi w Gdańsku. A gdzie jest taki sklep? Chodzi o ten przy ul. Grunwaldzkiej w Oliwie niedaleko pętli?

Blancanieves (Gość)
Data urodzin:
A gdzie jest taki sklep? Nie. To jest taki mały sklepik na ulicy Garbary. Jak wchodzisz na Długą przez Zieloną Bramę, to pierwsza uliczka po prawej, vis a vis sklepu mięsnego. Pozdrawiam serdecznie

sadia (Gość)
Data urodzin:
Bardzo polecam, szczególnie osobom z farbowanymi, przesuszającymi się włosami! Z nieba mi spadlas bylam wczoraj u fryzjera rozjasnilam sobie wlosy do blondu i na dodatek na konwockach mam czarne wiec jakby podwojne farbowanie dla biednych koncowek. Dzis rano wstalam i mialam okropne siano na koncowkach. Lece dzis po jedwab Sadia

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team