FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
wella fryzury Najpiekniej pachnace kosmetyki (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: wella fryzury Najpiekniej pachnace kosmetyki
Izka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
wella fryzury Najpiekniej pachnace kosmetyki  
Witam ostatnio fryzjerka wymodelowala mi wlosy gumą l'oreal o zapachu kokosow. Jeszcze dzis ciagle siedze i wacham moje wlosy. Jest cudowna i juz nie moge sie doczekac kiedy ja nabede Czy spotkalyscie dziewczyny jakies kosmetyki ktore powalily Was zapachem (oczywiscie wylaczajac perfumy, wody toaletowe itp)? Do tej pory zapach kosmetykow nie mial dla mnie wiekszego znaczenia, ale teraz i owszem Stwierdzilam, ze piekny zapach kosmetyku zdecydowanie polepsza humor. pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
hihi (Go¶æ)
Data urodzin:
Czy spotkalyscie dziewczyny jakies kosmetyki ktore powalily Was zapachem (oczywiscie wylaczajac perfumy, wody toaletowe itp)? Omawiany, chwalony i wyahany balsam gruszkowy YR mnie osobiście uwodzi. Bossski A brata i kilka znajomych z grupy powala zapach mojego lakieru do włosów. Zgodnie twierdzą, że pachnie truskawkami, a o tej porze roku to zapach porządany, więc wąchają mi włosy, co mi zaczyna przeszkadzać, bo ja w zapachu tego lakieru za nic się truskawek dowąchać nie mogę. No trzeba powiedzieć, że niezbyt podoba mi się to obwąchiwanie mojej fryzury A lakier to wella shockwaves, najmocniejszy. hiver, z earl grejem w ciepłych skarpetkach

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Izka (Go¶æ)
Data urodzin:
A brata i kilka znajomych z grupy powala zapach mojego lakieru do włosów. Zgodnie twierdzą, że pachnie truskawkami, a o tej porze roku to zapach porządany, więc wąchają mi włosy, co mi zaczyna przeszkadzać, bo ja w zapachu tego lakieru za nic się truskawek dowąchać nie mogę. No trzeba powiedzieć, że niezbyt podoba mi się to obwąchiwanie mojej fryzury A lakier to wella shockwaves, najmocniejszy. A dobry ten lakier? Nie skleja wlosow i nie obciaza za bardzo? Narobilas mi smaczku na tel lakier Ladnie pachnacy lakier mi sie przyda, bo pantene pro-v, ktorego teraz uzywam, mimo ze dobry to smierdzi okrutnie. Aha i jaka cena? pozdrawiam

hihi (Go¶æ)
Data urodzin:
cena? Dla mnie rewelacyjny. W ogóle nie skleja włosów, wyglądają naturalnie i ładnie. Wydaje mi się, że odrobinę je nabłyszcza, choć w jego właściwościach nie ma o tym słowa. A cena? Hmm... nie pamiętam, ale myślę, że w 15zł, może 16zł powinno się to zamknąć. Jak napisałam, używam tego najmocniejszego, z napisami w kolorze fioletowym hiver

Alveaenerle (Go¶æ)
Data urodzin:
/ciach/ a ja pochwale tropikalny scrub do ciala avon z brazowym cukrem.....mmmmhhhh czaje sie na cala serie tych kosmetykow) monis

Olga (Go¶æ)
Data urodzin:
teraz i owszem Stwierdzilam, ze piekny zapach kosmetyku zdecydowanie polepsza humor. pozdrawiam

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team