Użytkownik Krzys <kWYrKAzyS...@sWYKeAzamSeUJk.pl napisał w wiadomości Dziwne w tym wszystkim jest to ze osobiście sprawy nie ruszyłem pisząc do Wella, prywatnie mam to gdzieś kto gdzie pracuje i ile i na co pracodawcy pozwalają pracownikom. Jedynym celem (dla tych co umieją wyraźnie czytać

było ostrzeżenie skierowane do nas grupowiczów uczestników drogi i zwrócenie uwagi na fakt że jak zwykle niektórzy kierowcy aut firmowych maja szczerze w poważaniu innych uczestników drogi, ktoś powie ze on/ona ma setki innych powodów by sie spieszyć - czyli jak każdy z nas w życiu, tylko należy sobie postawić pytanie za jaka cenę i czy rzeczywiście trzeba pędzić jak na porodówkę, przecież sie nie pali a robota nie zając, to tylko zamówienie kolejny klient, a wypłata czeka, obroty rosną a przedstawiciel target musi wykręcić.

Jednak ktoś z grupowiczów poczuł sie bardziej kompetentny i dopiął sprawę pisząc maila do Wella. Ta cala sytuacja zabrnęła za daleko, nie taki był mój cel, a może to i nawet lepiej ze ktoś odważył sie o tym poinformować firmę. Kobieta wie teraz co jest na rzeczy i mam tylko cichą nadzieje że dzięki temu przykładowi ona jak i inni kierowcy nie tylko aut firmowych otrzeźwieją i pojma fakt, ze nie tylko oni są uczestnikami ruchu i należy zadbać o bezpieczeństwo nie tylko własne ale i innych uczestników drogi nie stwarzając zagrożenia swoim _style_m jazdy. a miejsca parkingowe dla inwalidów nie są dla nich przeznaczone. Oby na naszych drogach było lepiej i życzliwej nie tylko z okazji nadchodzących świąt. Pozdrawiam