FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus
wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus  
abonent InternetDSL wyraża zgodę na ich publikację. Co więcej Sam je tam wpisuje I nie daj bóg zajrzeć w whois , bo giodo natychmiast wejdzie do domu i wyniesie Ci z lodówki wszystkie konserwy OffTopicowo się zrobiło (Mówiłem, że nie inwigiluję i faktów nie łączę, stąd humorystyczne wiązanie każdego obronnego po strzale u męskich zwisach który oberwał cancelem ... : P.S. Kolorowych ... spadam w bety ...

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Krzysztof (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:

A mojej pani jutro wytłumaczę, żeby Welli od jutra w sklepach na półkach nie zauważała. Czego i Waszym kobietom życzę.
Cygan zawinił a kowala powiesili! Co do tego maja wyroby Welli? Jak Ty,Twoja pani i inne kobiety nie bedziecie kupowac, to strace ja i   tacy jak ja wlasciciele sklepow!

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Krzys (Go¶æ)
Data urodzin:
Użytkownik Krzys <kWYrKAzyS...@sWYKeAzamSeUJk.pl napisał w wiadomości Dziwne w tym wszystkim jest to ze osobiście sprawy nie ruszyłem pisząc do Wella, prywatnie mam to gdzieś kto gdzie pracuje i ile i na co pracodawcy pozwalają pracownikom. Jedynym celem (dla tych co umieją wyraźnie czytać było ostrzeżenie skierowane do nas grupowiczów uczestników drogi i zwrócenie uwagi na fakt że jak zwykle niektórzy kierowcy aut firmowych maja szczerze w poważaniu innych uczestników drogi, ktoś powie ze on/ona ma setki innych powodów by sie spieszyć - czyli jak każdy z nas w życiu, tylko należy sobie postawić pytanie za jaka cenę i czy rzeczywiście trzeba pędzić jak na porodówkę, przecież sie nie pali a robota nie zając, to tylko zamówienie kolejny klient, a wypłata czeka, obroty rosną a przedstawiciel target musi wykręcić. Jednak ktoś z grupowiczów poczuł sie bardziej kompetentny i dopiął sprawę pisząc maila do Wella. Ta cala sytuacja zabrnęła za daleko, nie taki był mój cel, a może to i nawet lepiej ze ktoś odważył sie o tym poinformować firmę. Kobieta wie teraz co jest na rzeczy i mam tylko cichą nadzieje że dzięki temu przykładowi ona jak i inni kierowcy nie tylko aut firmowych otrzeźwieją i pojma fakt, ze nie tylko oni są uczestnikami ruchu i należy zadbać o bezpieczeństwo nie tylko własne ale i innych uczestników drogi nie stwarzając zagrożenia swoim _style_m jazdy. a miejsca parkingowe dla inwalidów nie są dla nich przeznaczone. Oby na naszych drogach było lepiej i życzliwej nie tylko z okazji nadchodzących świąt. Pozdrawiam

Skolmi (Go¶æ)
Data urodzin:
A mojej pani jutro wytłumaczę, żeby Welli od jutra w sklepach na półkach nie zauważała. Czego i Waszym kobietom życzę. A dlaczego nie? Jak na razie Wella reaguje nadzwyczaj prawidłowo. Pzdr. Skolmi FordClubPolska

Szymon Nitka (Go¶æ)
Data urodzin:
A mojej pani jutro wytłumaczę, żeby Welli od jutra w sklepach na półkach nie zauważała. Czego i Waszym kobietom życzę. A dlaczego nie?     ... żeby szybciej wyjść z Rossmanna...     :     Szy.

Eulalka (Go¶æ)
Data urodzin:
laczpol.net.pl - Znów gdynia ... jakiś zmasowany atak wella fanów ?    A co do danych w WHOIS, Eulalko, to zdaje się, że abonent InternetDSL wyraża zgodę na ich publikację. Poważnie? Nie wiem. Pewnie wiesz lepiej. Nie bronię baby, bo sama sądzę, że pasiadając auto warto też posiadać jakąś dozę pokory, ale TAKIE personalne linczowanie trochę niesmaczne jest. Po pijaku nie jeździła, więc nie ma co personaliów wywlekać. A Welli nie używam - nienajlepsze są, mam uczulenie. Eulalka

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team