FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus
Eulalka (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
wella w?osy Nie parkuj jak los! Brawurowa jazda babki...Wella Ford Focus  
(Mówiłem, że nie inwigiluję i faktów nie łączę, stąd humorystyczne wiązanie każdego obronnego po strzale u męskich zwisach który oberwał cancelem ... : Ja tego cancela nie widzę, jedynie w cytatach. Na etapie, w którym dyskusja polega na gryzieniu po łydkach, trudno znaleźć TĘ SŁUSZNĄ STRONĘ. Z drugiej strony czego się spodziewałeś? Posypywania głowy popiołem? Elalka

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Eulalka (Go¶æ)
Data urodzin:
A mojej pani jutro wytłumaczę, żeby Welli od jutra w sklepach na półkach nie zauważała. Czego i Waszym kobietom życzę. A dlaczego nie?    ... żeby szybciej wyjść z Rossmanna... To JEST argument. Eulalka

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Tera patrzymy co na to ripe.net http://ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&se... Czyżby Pani Ania się aż tak sfrustrowała ? Na Twoim miejscu to ja bym się sfrustrowała. Wiesz co to ochrona danych osobowych? Ochrona danych osobowych? Publicznie dostępnych? [...]

Stasiek G. (Go¶æ)
Data urodzin:
jestem jej kolega z pracy i wiecie co bladzic jest rzecza ludzka, a jakos nikt faktycznie nie widzi auta stojacego obok dokladnie na takim samym miejscu dziewczyna jezdzi jak wszyscy, raz wolniej raz szybciej, parkuje tam gdzie sie uda - jak kazdy przedstawiciel - coz taka praca - moze troche zrozumienia !!! Oj tu się włączę Jaka odrobina zrozumienia ? Te miejsca parkingowe są święte spróbuj w bardziej cywilizowanym kraju zaparkować na takim miejscu bez uprawnień, mandacik 50-100 EUR murowany. To tylko indolencja naszej policji nie nauczyła jescze polsklich kierowców przestrzegania prawa. TE MIEJSCA SĄ DLA INWALIDÓW !!! I wara innym od nich A jak nie to Zabrałeś mi miejsce parkingowe- weź moje kalectwo Stasiek G.

Z drugiej strony czego się spodziewałeś? Posypywania głowy popiołem? Ba ...

Nie bronię baby, bo sama sądzę, że pasiadając auto warto też posiadać jakąś dozę pokory, ale TAKIE personalne linczowanie trochę niesmaczne jest. Po pijaku nie jeździła, więc nie ma co personaliów wywlekać. Ale to nie ja wywlekam, tylko Pani Ania publikuje swoje dane

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team