FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy fryzury Długie włosy (na głowie) u faceta (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy fryzury Długie włosy (na głowie) u faceta
DeSq (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy fryzury Długie włosy (na głowie) u faceta  
Witajcie! Mam pytanie - skierowane do Pań - dotyczące długich włosów noszonych przez mężczyzn. Czy one się Wam podobają? Czy wolicie, gdy facet nosi długie włosy, czy lepiej, żeby je ściął i chodził w krótkich? A jeżeli już ma długie, to lepiej gdy są rozpuszczone, czy związane? Wiem, że jest to kwestia stricte subiektywna, ale i tak interesuje mnie Wasze zdanie. A pytam dlatego, że sam od ponad 1,5 roku noszę długie ciemne włosy (mam trochę dłuższe niż do ramion) i zastanawiam się, czy ich nie ściąć. Strasznie dużo z nimi problemów - mycia, suszenia, dodatkowo mi się kręcą, co sprawia, że ich układania czy zachowanie jakieś symetrii to istny koszmar (szczególnie rano - makabra!!!), przez to wydają się również rosnąć nierówno. Ech... I pytanie do Panów z długimi kudłami (szczególnie do tych, którym się kręcą: jak Wy o nie dbacie? Jakieś specjalne metody? Co z ich układaniem? Jak sobie radzicie w momencie, gdy wstajecie rano i nie możecie siebie poznać ? Serdecznie pozdrawiam, Deseczek.

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
hugonex (Go¶æ)
Data urodzin:
Witajcie! I pytanie do Panów z długimi kudłami (szczególnie do tych, którym się kręcą: jak Wy o nie dbacie? Jakieś specjalne metody? Co z ich układaniem? Jak sobie radzicie w momencie, gdy wstajecie rano i nie możecie siebie poznać ? NTG - pl.rec.uroda Chyba, że chodzi ci o włosy łonowe hugonex

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Vejza (Go¶æ)
Data urodzin:
Mam pytanie - skierowane do Pań - dotyczące długich włosów noszonych przez mężczyzn. Czy one się Wam podobają? Jak sa ladne i czyste, to jakos przecierpie Inna sprawa to lysa pala (mozna jedna z druga pomylic, jak facet jest wystarczajaco 'sliczny'). Pozdrawiam Iff

Black (Go¶æ)
Data urodzin:
Z dlugich rzeczy to raczej panie sa zainteresowane dlugim chujem i dlugim ciagiem zer za jedynka na twoim koncie. Pio

Taarna (Go¶æ)
Data urodzin:
Z dlugich rzeczy to raczej panie sa zainteresowane dlugim chujem i dlugim ciagiem zer za jedynka na twoim koncie. To brzmi jak skarga Taarna

Black (Go¶æ)
Data urodzin:
Z dlugich rzeczy to raczej panie sa zainteresowane dlugim chujem i dlugim ciagiem zer za jedynka na twoim koncie. To brzmi jak skarga Taarna Zwykla obserwacja i wnioski. Pio

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team