FireBoard
Witamy, Go¶æ
Proszê Login albo Zarejestruj.    Zapomnia³e¶ has³o?
w?osy galeria włosy push up (1 wej¶æ) (1) Go¶ci
Id¼ na dó³ Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: w?osy galeria włosy push up
Go Go Yubari (Go¶æ)
Kliknij, aby zobaczyæ profil tego u¿ytkownika
Data urodzin:
w?osy galeria włosy push up  
niebieski. Fioletowy jest na odstające kosmyki. Khem, ja mam fioletowy Elseve Volume non stop. Wedlug reklamy mial byc niby efekt push up, a jest kasa wyrzucona w bloto. Szamponu uzywam jako plynu do prania. Juz wiecej nie zdradze mojego ulubionego kerastase. M

Report do moderatora   Loguj siê Loguj siê  
  Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Khem, po pierwsze nie Elseve a Sunsilk, po drugie nie fioletowy, a niebieski. Fioletowy jest na odstające kosmyki. Khem, ja mam fioletowy Elseve Volume non stop. Wedlug reklamy mial byc niby efekt push up, a jest kasa wyrzucona w bloto. Szamponu uzywam jako plynu do prania. Juz wiecej nie zdradze mojego ulubionego kerastase. Aha, to już rozumiem. Po prostu Sunsilk się reklamuje ten niebieski , ten fioletowy , że niby idziesz do sklepu i tylko rzucasz kolorek szamponu. W takim razie my fault, prasiam. ;] A najlepszy efekt puszap to odżywka, po której włosy nie elektryzują i suszenie włosów głową w dół. Jeśli suszy się suszarką i rozczesuje jednocześnie gęsta szczotką, to będzie taaaaaaaki puszap, sprawdziłam na sobie nie raz. Pozdrawiam, Karola

Administrator wy³±czy³ mo¿liwo¶æ wysy³ania postów przez anonimowych u¿ytkowników.
Go Go Yubari (Go¶æ)
Data urodzin:
to odżywka, po której włosy nie elektryzują i suszenie włosów głową w dół. Jeśli suszy się suszarką i rozczesuje jednocześnie gęsta szczotką, to będzie taaaaaaaki puszap, sprawdziłam na sobie nie raz. Szczesciara. Ja raz tak zrobilam i musialam 10 min pozniej umyc wlosy. Kazdy wlos w inna strone i nie byl to tak zwany artystyczny nielad Mam bardzo duzo wlosow, ale sa cienkie. W moim przypadku dziala tylko dobry szampon z odzywka, wlosy musza same wyschnac,a nastepnie delikatnie je podnosze u nasady za pomoca lokowki. M

justa (Go¶æ)
Data urodzin:
Jakis czas temu reklamowali w telewizji szampon na wlosy ktory ma powodowac efekt push up. Wtedy jeszcze sie tym nie interesowalam, ale teraz jestem zainteresowana. Moze ktos pamieta jaki to szampon? jeśli mogę polecić coś niereklamowanego, to u mnie sprawdza się serum dodające objętości Avon. używam po myciu, włosy są wyraźnie podniesione i puszyste przez 2 dni. nie obciąża włosów. za to po szamponie Shamtu nie miałam żadnych efektów.

kajak (Go¶æ)
Data urodzin:
  Użytkownik jacek <jajo...@wp.pl napisał w wiadomości   Czyli krótko mowiac, roluja ludzi i nie ma co sobie glowy zawracac?   pozdrawiam   jowita   Tego nie mogę stwierdzić, nigdy nie stosowałem tego szamponu. Być   może efekt nie jest tak powalający jak w reklamie, a może styliści   muszą włosy dodatkowo nabłyszczyć/zmatowić/zmienić kolor bo przy   silnym sztucznym oświetleniu tak musi być. Jednak moje pierwsze   wrażenie jest takie, że pokazują kobietę po 10 minutach ze znacznie   bardziej puszystymi/podniesionymi włosami i twierdzą, że to efekt mycia   szamponem.   Pozdrawiam   Kajtek

4maleena (Go¶æ)
Data urodzin:
efekt push up. Wtedy jeszcze sie tym nie interesowalam, ale teraz jestem zainteresowana. Moze ktos pamieta jaki to szampon? Ja mam totalny push up po szamponie dodającym objętości z oriflame. Po pierwszym użyciu miałam na głowie przemarsz wojsk. Totalna kupa włosów nie do ogarnięcia. Na dodatek mam headline, więc wyglądałam jak dżon bon dżowi w 87 roku Jak ktoś lubi, to polecam. Taka niebieska butalka. Professional cośtam cośtam. pzdr For

Id¼ do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team